Kemunculan ZARUL UMBRELLA di RED CARPET ABPBH 2012

549053 588705527807091 1411559514 n Kemunculan ZARUL UMBRELLA di RED CARPET ABPBH 2012

Sekali lagi saya mengucapkan terima kasih kepada bro ZARUL UMBRELLA kerana memilih

saya untuk menjadi salah seorang TETAMU KHAS di Anugerah Bintang Popular Berita Harian

2012

30572 588705531140424 1799719912 n Kemunculan ZARUL UMBRELLA di RED CARPET ABPBH 2012

-Gambar Hiasan-

:Lebih kurang dalam pukul 7.15 malam Bro Zarul Umbrella telah memberitahu kepada

ABANGENSEM untuk bersedia dekat area RED CARPET…. Saya dengan cergas bergerak

untuk mendapatkan tempat yang baik untuk mengambil gambar…..

7556 588699557807688 827166055 n Kemunculan ZARUL UMBRELLA di RED CARPET ABPBH 2012

Di sebalik himpunan para peminat yang berkerumun pada waktu itu…. saya melontarkan

SUARA JANTAN saya untuk memanggil beliau ….. Terus mendapat reaksi spontan seperti

gambar di atas….

320041 588699574474353 803959183 n Kemunculan ZARUL UMBRELLA di RED CARPET ABPBH 2012

1st snap yang macam tak berapa clear…. lalu saya suruh bro Zarul Umbrella nie berhenti

seketika…..

564235 588699564474354 808102733 n Kemunculan ZARUL UMBRELLA di RED CARPET ABPBH 2012

Barulah beliau berdiri dengan penuh senyuman ke arah lensa kamera saya….

549093 588699597807684 311449060 n Kemunculan ZARUL UMBRELLA di RED CARPET ABPBH 2012

Dan sebelum beliau masuk ke dalam stadium saya minta dia berikan pose istimewa untuk

pembaca blog hazmanfadzil.com ….. Nice kan diorang nie…..Penampilan yang hebat !!!!

 

p/s : Ledakan Geometri Trafik Blog mencurah-curah !!!

1,013 total views, 13 views today

Comments

    • hazman says

      Zuan : Memang sonok dapat tix VIP nie… skang nie si Zarul mesti tengah busy tak sempat nak update blog lagi tue

    • hazman says

      Kazen : Kalau time nei memang tak boleh bro… area RED CARPET… next time boleh je jumpa ajak dia mengeteh…. hehehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam