HAZMAN vs FOOD – Chicken Chop versi Kedai MAMAK

 HAZMAN vs FOOD   Chicken Chop versi Kedai MAMAK

sumber

Tahniah buat pasukan THE RED WARRIOR apabila berjaya layak ke perlawanan

akhir WATSON PIALA MALAYSIA 2013 setelah berjaya menumbangkan pasukan

ATM dalam perlawanan yang penuh dramatik dengan kemenangan agregat 4-3

Memang dasat betul la penyokong fanatik diorang nie kan….

1384218 698188180192158 1946675619 n HAZMAN vs FOOD   Chicken Chop versi Kedai MAMAK

Cuma saya teringat ketika cuti HARI RAYA HAJI tempohari….. seperti biasa kedai makan

tomyam nie akan CUTI SEMINGGU…. maka tempat makan yang mudah untuk saya pergi

adalah FASTFOOD dan kedai MAMAK la kan…. So bila saya pergi oleh sebab boring

makan menu saya saya cubalah menu CHICKEN CHOP diorang….. hehehehe

1396042 698188186858824 911406937 n HAZMAN vs FOOD   Chicken Chop versi Kedai MAMAK

1380124 698188216858821 1091617703 n HAZMAN vs FOOD   Chicken Chop versi Kedai MAMAK

1379415 698188183525491 792481612 n HAZMAN vs FOOD   Chicken Chop versi Kedai MAMAK

Sekali pandang nampak macam okey la jugak kan…

Dan kalau anda perasan dah banyak kedai / restoran mamak dah tambah menu

di mana masakan panas ala tomyam dan makanan barat kita boleh pesan sekarang

nie …. variasi pilihan cuma tak boleh la harapkan ianya sedap mengikut selera kita la

kan….

 

p/s : Teringatkan KUIH LEMPENG SEDAP my gerek……..

795 total views, 1 views today

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam