HAZMAN vs FOOD – Menu makan malam APPRECIATION DINNER 2013

Sudah menjadi kebiasaan saya …

Setiap kali menghadiri majlis atau event yang saya hadiri antara subjek yang

menarik perhatian sudah pasti menu makanan yang dihidangkan untuk saya

Begitulah halnya semasa menghadiri MALAM PENGHARGAAN 2013 tempohari

set menu makan malam hotel sama sama KLIA

Rakan setugas saya memang dah faham tabiat saya….

Tambah-tambah kalau ada kamera di tangan memang diorang akan kasi peluang saya

ambil gambar makanan terlebih dahulu.Nasib diorang la bila dah duduk semeja dengan

BLOGGER MAKANAN MELAYU macam saya nie . Jom tengok senarai menu yea….

set menu dinner sama sama hotel

Kalau kebiasaannya …..

Menu adalah set makanan ala cina tapi sejak setahun dua nie AJK yang terlibat pilih

set hidangan makanan melayu.Dan kalau ada macam keliru je apa maksud PAN FRIED

BARRAMUNDI tu sila guna GOOGLE TRANSLATE yea…. hihihii.

resepi ayam goreng cili kering resepi sotong goreng telur udang goreng masam manis sayur stim mentega kari kambing gulai kentang resepi pancake hotel sama sama klia

Gambar close up untuk setiap menu …..

Dan bertugas sebagai TUKANG TANGKAP GAMBAR buatkan saya makan sekadar

menjamah sahaja.Kemudian meneruskan tugasan untuk mengambil gambar yang

dirasakan sesuai dan menarik untuk terbitan artikel di papan nota syarikat nanti…

Awek bertudung comel

Sememangnya ramai berebut nak bergambar dengan beliau….

2,212 total views, 1 views today

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam