HAZMANFADZIL.COM masuk dalam Harian Metro

HAZMAN HARIAN METRO HAZMANFADZIL.COM masuk dalam Harian Metro

Seminggu sudah berlalu…

Rasanya ramai yang dah tahu dan baca secara kebetulan mengenai blog saya iaitu HAZMANFADZIL.COM masuk suratkhabar HARIAN METRO SATU MUKA SURAT PENUH Yang menariknya saya pun tak tahu mengenainya pada peringkat awal sehinggalah rakan blogger YANA YASSIN tag saya di INSTAGRAM dan FACEBOOK….Kebetulan masa tu pagi sewaktu saya nak masuk kerja….Terus buat hati rasa gembira dan teruja nak beli surat khabar HARIAN METRO jee….

Apapun terima kasih saya buat KAK INA KL yang terlibat secara tidak langsung dalam temuramah saya dengan wartawan HARIAN METRO tempohari.Kecoh jugaklah kat pejabat saya tu sehinggakan ada yang menggelarkan ARTIS SELEBRITI secara gurauan nakal….Bukan itu sahaja ada juga rakan blogger lain yang masuk suratkhabar lain selain saya ( HARIAN METRO )

RUBY UTUSAN MALAYSIA HAZMANFADZIL.COM masuk dalam Harian Metro

Rakan blogger RUBY DOT MY yang kini sarat mengandung tapi tetap aktif …..

ANASTASIA AIDA SINAR HARIAN HAZMANFADZIL.COM masuk dalam Harian Metro

Gadis kecil molek - ANASTASYEA DOT COM yang rajin berusaha untuk menambahkan pendapatan secara konsisten

 

Ringkasnya… Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada semua pembaca blog saya nie dan rakan blogger yang sentiasa menyokong saya dalam penglibatan saya dalam dunia blogging.Diharapkan semoga lebih ramai lagi blogger akan sukses dalam apa jua bidang yang diceburi

POSTER SEDEKAH HAZMANFADZIL.COM masuk dalam Harian Metro

Pesanan dari TUAN DENAIHATI  – Best Personal Blog 2013 ( BLOGRRR )

2,361 total views, 2 views today

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam