HAZMAN vs FOOD – Restoran Burgerbyte Bangi

DSC 1540 HAZMAN vs FOOD   Restoran Burgerbyte Bangi

Akhirnya….

Hasrat saya untuk mencuba makan malam di Restoran Burgerbyte cawangan BANDAR BARU BANGI apabila berkesempatan untuk pergi ke sana pada minggu lepas.Dengan merujuk post entry di blog MALAY LIFESTYLE BLOGGER yang tertulis alamat makan perjalanan dimulakan dengan aplikasi WAZE.

KEDAI MAKAN BEST BANGI

DSC 1541 HAZMAN vs FOOD   Restoran Burgerbyte Bangi DSC 1542 HAZMAN vs FOOD   Restoran Burgerbyte Bangi

Nasib baik pada waktu saya sampai di situ takde ramai pelanggan sangat …. jadi terus dapat tempat duduk.Lalu saya teringat apabila terbaca suatu blogpost blogger yang pernah makan di cawangan senawang bahawa MENU MAKANAN HENDAKLAH DIPESAN DI KAUNTER…. Tiada pelayan yang akan pergi ke meja untuk ambil pesanan anda.Dan nyatakan nombor meja yang betul ….Pada malam tu saya nak cuba BBYTE RICE SET tapi boleh habis la pulak ( padahal baru pukul 7 malam )… Jadi saya pesan….

DSC 1550 HAZMAN vs FOOD   Restoran Burgerbyte Bangi

CHICKEN NACHOS BURGER – Merupakan burger daging ayam yang dilapisi dengan nachos yang rangup.Didatangkan dengan kentang goreng yang banyak dan sos ramuan khas untuk set burger ini.Tak perlu tambah SOS CILI untuk memberikan rasa kelazatan….

DSC 1547 HAZMAN vs FOOD   Restoran Burgerbyte Bangi

SPAGHETTI AGLIO OLIO – Bagi yang tidak mahu makan set nasi ataupun burger boleh juga mencuba set ini.Ada pilihan udang , ayam atau daging grill sebagai menu pelengkap.Ada juga versi CARBONARA dan BOLOGNESE yea….Ikut selera anda….

DSC 1545 HAZMAN vs FOOD   Restoran Burgerbyte Bangi

Oleh kerana menu saya agak ringkas ….

Saya cadangkan anda pesan jus buah-buahan versi JUMBO a.k.a GELAS BESAR …. nescaya rasa dahaga anda akan hilang sebaik sahaja dapat menghabiskan air tersebut.Cuba bayangkan kalau minum KOPI atau NESCAFE dengan gelas besar nie mesti boleh terjaga sampai subuh punya nie….

DSC 1552 HAZMAN vs FOOD   Restoran Burgerbyte Bangi

Pakaian T SHIRT saya pada malam tu ditaja oleh blogger MOHD FAIRIZ aka REEZLUV yang memberikan saiz yang amat sesuai dengan tubuh badan saya.Cuma disebabkan baju tu putih saya kena sedikit berhati-hati …. takut sos nachos tu terpercik nanti leceh pulak nak menyental t shirt tu nanti kan….

lokasi burgerbyte bangi HAZMAN vs FOOD   Restoran Burgerbyte Bangi

Jadi bagi anda yang nak mencuba boleh rujuk peta di atas atau terjah ke alamat :

BURGERBYTE BANDAR BARU BANGI

No 11-GF , JALAN 15/10

SEKSYEN 15

43650 BANDAR BARU BANGI

SELANGOR

4,833 total views, 18 views today

Comments

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam