HAZMAN vs FOOD – Fuza’s Briyani Station

restoran nasi briyani bandar tun dr husseion onn
Pada hari ahad yang lepas….

Setelah dua minggu tidak pulang ke kajang ( aktiviti setiap kali OFFDAY ) mak ayah saya mengajak untuk pergi ke rumah adik perempuan saya yang terletak di Bandar Tun Hussein Onn.Kebetulan pada hari itu adalah waktu catuan air bagi bandar kajang maka sesuai la masanya kan…. Menjelang tengahari saya bertanyakan di mana tempat makan yang okey di Bandar Tun Hussein Onn nie… lalu dicadangkan untuk mencuba FUZA’S BRIYANI STATION di AEON BIG yang berhampiran.

Bersama ayah saya…. beli hidangan untuk menu makan tengahari dan inilah yang kami makan ….

KEDAI MAKAN BANDAR TUN HUSSEIN ONN

restoran nasi briyani bandar tun dr husseion onn
NASI BRIYANI GAM AYAM – Ayam yang lembut dimasak bersama rempah yang ramuan khas kalau ratah macam tu je pun dah sedap

restoran nasi briyani bandar tun dr husseion onn
AYAM GORENG SPECIAL FUZA’S BRIYANI STATION ( FBS ) – Lauk tambahan untuk dimakan beramai-ramai ….

restoran nasi briyani bandar tun dr husseion onn
SET NASI BRIYANI KAMBING – Daging kambing ni memang lembut sehinggakan anda guna dengan jari pun ianya mudah isinya terlerai dan menyenangkan untuk dikunyah dalam mulut

restoran nasi briyani bandar tun dr husseion onn
SUP TULANG – Sebagai menu tambahan untuk dijadikan kuah bersama dhal yang sedia ada…. best hirup sup ni sambil makan nasi briyani…. Gabungan semua lauk nie membuatkan perut saya sangat kenyang dan terlena pada waktu petangnya…

 

Bagi anda yang ada di sekitar BANDAR TUN DR HUSSEIN ONN boleh la mencuba yea ….

FUZA’S BRIYANI STATION

LOT F1 LOT 103

1ST FLOOR AEON BIG

BANDAR TUN DR HUSSEIN ON

 

1,600 total views, 1 views today

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam