Tempat Makan Sedap dan Best di BANGI

Baiklah untuk hari ini ….

Saya kongsikan kompilasi tempat makan di bangi pula dan seperti yang anda maklum kalau di kawasan bangi nie rakan blogger CIK LILY PUTIH dan YANA AZFAR DAISO lebih mengetahui dari saya.Jadi sesiapa yang pernah makan di area bangi selain yang saya nyatakan boleh kongsikan di ruangan komen yea….

KEDAI MAKAN BEST BANGI

tempat makan sedap best bangi
RESTORAN WADIHANA – Mempunyai beberapa cawangan di sekitar lembah kelang dan antara tempat makan yang selalu penuh di kawasan bangi.Menyediakan pelbagai hidangan ASIA , WESTERN , MEXICO dan ala JEPUN sebagai pilihan untuk anda.

tempat makan sedap best bangi
NASI ARAB DAMSYIK MY RICE – Salah satu restoran nasi arab yang menjadi pilihan ibubapa saya kalau makan di bangi.Anda juga boleh juga cuba Shawarma ( macam kebab ) yang besar dan berbaloi untuk wang anda.

tempat makan sedap best bangi
RED CARD CAFE – Tempat makan yang selesa bagi bermacam jenis menu masakan barat dan fusion ala thai.Dengan harga yang sangat berpatutan anda pasti puas hati makan di sini

tempat makan sedap best bangi
RESTORAN NUIN CAFE – Rasanya kalau di bangi di sinilah tempatnya yang menghidang menu yang kebanyakannya dari NEGERI PERAK DARUL RIDZUAN.Antara menu yang amat popular di sini adalah POPIA BASAH TAIPING ….

TEMPAT MAKAN SEDAP BEST BANGI
RESTORAN BURGERBYTE – Antara tempat makan yang semakin mendapat tempat apabila kekasih EMMA MAEMBONG – pelakon ZIZAN RAZAK menjadi salah seorang pemilik cawangan BURGERBYTE ni.Mereka mempunyai ramuan tersendiri di samping anda mungkin berpeluang bertemu dengan ZIZAN face to face …..

8,760 total views, 1 views today

Comments

  1. says

    kat red card tu pon slalu terjah sbb dulu dia kan sek 3 . dekat sgt ngn umah. bile dah pindah ni . lom terjh lg. tu kedai kawan akak sy masa sekolah. dia pindah sbb nak besarkan kedai. sedapp wooo
    afasz´s last blog post ..Baby CS220…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam