Gambar Sekitar Food Review U CAFE Wangsa Walk

Screenshot 2014 05 05 05 44 23 Gambar Sekitar Food Review U CAFE Wangsa Walk
Bagi anda yang follow Instagram saya – HAZMANFADZILDOTCOM pastinya tahu pada hari sabtu yang lepas saya dapat meluangkan masa ( ambil cuti sebenarnya ) untuk event food review di U Cafe Wangsa Walk.Boleh dikatakan inilah sesi yang melibatkan ramai blogger pernah saya hadiri untuk food tasting.Oleh kerana saya masih menunggu butiran lengkap mengenai restoran ini maka saya kongsikan beberapa gambar menarik pada hari tersebut ….

DSC 2086 Gambar Sekitar Food Review U CAFE Wangsa Walk DSC 2088 Gambar Sekitar Food Review U CAFE Wangsa Walk DSC 2103 Gambar Sekitar Food Review U CAFE Wangsa Walk DSC 2105 Gambar Sekitar Food Review U CAFE Wangsa Walk
Mula-mula gambar saya la dulu kan….

Ada banyak hidangan tapi yang buat saya feeling nak snap gambar diri sendiri adalah dengan CHICKEN SKEWER dan KUETIOW GORENG iaitu antara menu makanan kegemaran saya.Kalau buat INSTA VIDEO atau KEEK mesti lagi menarik bukan ….

DSC 7450 Gambar Sekitar Food Review U CAFE Wangsa Walk DSC 7452 Gambar Sekitar Food Review U CAFE Wangsa Walk DSC 7453 797x1024 Gambar Sekitar Food Review U CAFE Wangsa Walk
Lepas tu gambar BABY DAYYAN yang pertama kali bersua muka dengan saya …. Pada mulanya bila saya nak tegur dan bermain dengan dia terus dia buat muka nak nangis.Tapi bila dah lama skit tu okey la dia tambah-tambah bila ramai “kakak-kakak” yang rajin nak bermesra dengan budak kecik ni.Sungguh manja betul la dengan DADDY dia tu …..

gambar kandid foodblogger Gambar Sekitar Food Review U CAFE Wangsa Walk
Owwhh…. lupa ada pulak gambar KANDID  paparazi oleh JUARA RAJA KOMEN BLOG HAZMANFADZIL.COM

gambar gadis monopod Gambar Sekitar Food Review U CAFE Wangsa Walk
KINI TRENDING – Kalau sebelum ini SELFIE dikatakan mengenai tabiat yang menjadi ikutan ramai namun pada masa sekarang Teknik GROUP PHOTO Wefie dengan menggunakan MONOPOD telah mula menular dengan cepat.Buktinya penjualan dan pengedar MONOPOD ini kian bertambah setiap hari …. Betul tak ?

Okeylah ….. cukuplah dulu gambar teaser untuk kali ini , Nantikan review penuh untuk 15 MENU SIGNATURE  U CAFE WANGSA WALK  dalam minggu ini yea….

1,256 total views, 1 views today

Comments

  1. says

    Hazman….salam kenal ye dari blog Umi Qi…by the way thanks a lot put some comment into my teaser entry about U-Cafe…hahahaha i likeeeeeee la u ye teaser ni…penuh dgn muka u buat aksi makanan…hahhaha sukaaaaaaa sgt…plg best pasal monopod tu hehhehhe cpt update…

    i follow ur blog….
    Umi Qi´s last blog post ..Teaser Food Review: U-Cafe Wangsa Walk

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam