Servis Penghantaran Makanan Online – FOODPANDA.MY

Seperti mana yang anda semua ketahui ….

Kebanyakan rangkaian restoran makanan segera ada menyediakan servis perkhidmatan penghantaran makanan secara online terus ke rumah anda.Namun begitu saya juga pasti anda sudah mendengar dan mengetahui akan nama FOOD PANDA MALAYSIA…. betul tak ?

foodpanda malaysia delivery service

FOOD PANDA MALAYSIA ini secara ringkasnya adalah syarikat yang menyediakan perkhidmatan penghantaran makanan.Mereka melakukan kerjasama dengan pelbagai jenama dan restoran makanan untuk servis tempahan makanan secara online.

PERKHIDMATAN TEMPAHAN MAKANAN SECARA ONLINE DI KUALA LUMPUR DAN SELANGOR

foodpanda malaysia delivery service

Untuk membuat pesanan anda boleh terus terjah ke laman web FOODPANDA.MY – dan ikuti langkah demi langkah dari tempat lokasi seterusnya pemilihan restoran dan cara pembayaran yea….

foodpanda malaysia delivery service

Pun begitu….

Bagi saya tiada servis bagi kawasan tempat tinggal saya iaitu di BANDAR BARU SALAK TINGGI maka tidak dapatlah saya hendak berkongsi pengalaman dengan anda secara langsung.Maka dengan sebab itu saya menyarankan pihak pengurusan TEAM FOOD PANDA MALAYSIA untuk mengembangkan servis perkhidmatan di BANDAR BARU SALAK TINGGI kerana di sini adalah penempatan staf dan pekerja yang bertugas di lapangan terbang KLIA dan KLIA2 yang sememangnya mempunyai permintaan yang tinggi bagi perkhidmatan tempahan makanan online ( termasuk pelajar kolej di sekitarnya )

foodpanda malaysia delivery service

Dari suatu sudut yang lain

Servis perkhidmatan FOOD PANDA ini boleh dijadikan panduan untuk anda mencari tempat makan sekiranya anda ke luar negara , tak kiralah samada pergi melancong mahupun atas urusan tugasan rasmi.Ini kerana servis FOOD PANDA adalah di tahap global di mana ianya terdapat di lebih dari 41 buah negara antarabangsa melibatkan benua ASIA , EROPAH , TIMUR TENGAH dan AFRIKA.Sila layari laman web www.foodpanda.com untuk mendapatkan info lebih lanjut….

foodpanda malaysia delivery service

Dan sudah pastinya andai kata anda pergi ke luar negara pastikan anda sudah muat turun ( download ) aplikasi FOOD PANDA di Google Play dan App Store yea.

foodpanda malaysia delivery service

Dan ISTIMEWA buat pembaca blog HAZMANFADZIL.COM – oleh kerana saya belum dapat mencuba servis ini buat masa nie maka saya berbesar hati menawarkan kupon diskaun RM10 BAGI LIMA PEMBACA PERTAMA yang LIKE dan SHARE FANPAGE FOOD PANDA MALAYSIA.

foodpanda malaysia delivery service

Dan di ruangan SHARE tersebut sila tag nama saya HAZMAN FADZIL dengan ayat seperti yang tertera di atas ” HAZMANFADZIL saya mahu kupon diskaun FOODPANDA sekarang !!!

foodpanda malaysia delivery service

Jadi tunggu apa lagi….

Cepat-cepat SHARE FANPAGE FOOD PANDA MALAYSIA dan saya dengan suka hati berikan kupon diskaun buat LIMA PEMBACA BERTUAH PALING CEPAT yea… Dan bagi yang ada smartphone jom pakat ramai-ramai download aplikasi FOOD PANDA SEKARANG !!!

3,101 total views, 1 views today

Comments

    • hazman says

      Azman : ada kelapangan tu boleh je bro… tapi bro pulak selalu ada aktiviti luar dan waktu bersama famili kan…. :p

    • hazman says

      Wak : makanan delivery memang dapat membantu…. cuma nafsu makan rakyat malaysia nie samada rumah atau kedai makan tu ada masanya tak dapat dikawal dengan baik….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam