Jom Beramal dengan Program Planta Air Tangan Ibu

kempen promosi planta seceria air tangan ibuSemalam….( CUTI NUZUL AL QURAN )

Di kala ramai rakan-rakan yang meluangkan masa bersama rakan dan famili sempena cuti umum saya bertugas seperti biasa.Sewaktu ramai yang sudah mula keluar pusat membeli belah untuk mencari persiapan hari raya adalah elok juga sekiranya dapat melibatkan diri dalam projek amal seperti Program Planta Seceria Air Tangan Ibu.

PROJEK AMAL PLANTA dengan kerjasama Pasaraya GIANT dan MYDIN MALAYSIA

Video di atas adalah merupakan penerangan ringkas mengenai cara bagaimana anda boleh memberikan sumbangan untuk projek ini.Dalam masa yang sama dapat menjadi suatu aktiviti bersama keluarga anda sekaligus dapat membuat kebajikan secara tidak langsung…. betul tak ?

Beramal Bersama Planta

Dengan itu saya meminta agar rakan-rakan dan pembaca blog hazmanfadzil.com untuk sama-sama untuk hasilkan biskut raya dan ianya boleh di serahkan ke Pasaraya MYDIN dan GIANT yang mengambil bahagian.Biskut raya yang anda hasilkan itu akan didermakan ke rumah-rumah anak yatim terpilih.

Pasaraya GIANT Planta Seria Air Tangan Ibu Pasaraya MYDIN Planta Seria Air Tangan Ibu

Okey anda boleh lihat dan rujuk senarai cawangan Pasaraya MYDIN dan GIANT yang terlibat berhampiran dengan rumah anda yea…. Rasanya kalau anda pergi shopping di salah satu cawangan ni mesti boleh nampak suatu ruangan / kaunter khas untuk Projek Amal Planta Seceria Air Tangan Ibu ni kan….

Maklumat lanjut mengenai lokasi pasar raya Mydin dan Giant yang terpilih dan cara-cara menyertai boleh didapati di saluran YouTube Planta di www.youtube.com/resepiplanta .

1,795 total views, 1 views today

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam