Selamat Hari Raya Aidilfitri dari HAZMANFADZIL.COM

 Selamat Hari Raya Aidilfitri dari HAZMANFADZIL.COM

Alhamdulillah….

Setelah menempuhi sebulan berpuasa di bulan Ramadhan pada tahun ini kita dapat bersama-sama meraikan Hari Raya Aidilfitri di samping keluarga , sanak saudara dan rakan-rakan.Syukur juga saya panjatkan sebab masalah teknikal blog saya yang berlaku pasal malam 25 Julai yang lepas dapat diselesaikan pada waktu berbuka semalam (27 Julai ).Bukan masalah yang kronik pun – lebih kepada EXCEED LIMIT BANDWITH jer pun.Menunjukkan rakan-rakan dan pembaca senyap blog tak putus-putus mengunjungi setiap artikel yang saya terbitkan…. Mungkin akan datang saya kena setting koleksi gambar yang ada kepada sistem CDN yang lebih teratur….

IMG 20140727 WA0001 Selamat Hari Raya Aidilfitri dari HAZMANFADZIL.COM

Cukuplah pasal blog kan….

Saya pasti ramai yang turut BERCUTI UPDATE BLOG kemungkinan besar sekurang-kurangnya dalam 4 hari dan siapa yang cuti panjang confirm seminggu la kan.Akan tetapi macam saya nie tak de istilah cuti tambahan pula saya bertugas seperti biasa pada HARI RAYA PERTAMA dan HARI RAYA KEDUA.Cuma tahun ni saya berkesempatan pulang ke rumah orang tua saya di Kajang disebabkan malam raya tu jatuh pada hari OFFDAY.Maka sempatlah “beraya” dengan mereka dan berikan sedikit sumbangan DUIT RAYA.Saya tahu walaupun mereka dah biasa dengan ketiadaan saya sewaktu hari raya namun jauh di sudut hati pasti mereka inginkan kehadiran seluruh anak-anak mereka meraikan hari kegembiraan bagi umat Islam….

KAD RAYA AIDIFITRI KENNY ROGERS Selamat Hari Raya Aidilfitri dari HAZMANFADZIL.COM

 

Cukuplah dulu celoteh saya kali ni….

Dan bagi anda yang menikmati hari raya dengan mengambil gambar SELFIE di situ sana sini – apa kata join contest SPICE UP YOUR SELFIE CHALLENGE CONTEST !!! Ada rezeki nanti boleh dapat voucher makanan dari KENNY ROGERS ROASTERS MALAYSIA ….

 

>>> INFO LANJUT CONTEST SELFIE KENNY ROGERS  <<<

1,305 total views, 1 views today

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam