Makan sampai kenyang di D’Kayangan Buffet Steamboat & Grill Seksyen 13 Shah Alam

restoran tempat makan best stemboat grill murah halal shah alam

Nampaknya….

Kita ni masih lagi dalam suasana cuti sekolah ….. betul tak ? Manakan tidak setiap minggu masih lagi ada undangan kenduri kahwin dan tidak kurang pula yang bercuti bersama keluarga.Selain itu ada juga saudara mara dari kampung datang bertandang ( ziarah / bercuti ) di rumah kita kan….

Bagi mereka yang tinggal di shah alam pastinya nak membawa rakan atau kaum kerabat famili yang datang dengan menjamu selera di tempat makan best.Suatu tempat yang boleh makan ramai-ramai dan untuk itu saya cadangkan untuk berkunjung ke Restoran D’ Kayangan Steamboat BBQ Buffet Shah Alam

… 

Read More »

91 total views, 85 views today

Kontest #TGIFMY “Meat” Your Match Nuffnang tawarkan voucher RM300 PERCUMA !!!

Info ringkas untuk hari ini….

Fridays crusted ribs option A R1

Rasanya ramai yang dah tahu pun mengenai kontest #TGIFMY “Meat” Your Match anjuran Nuffnang untuk semua blogger di bawah naungannya.Dan berikut adalah cara-cara dan syarat kontest ini….

… 

Read More »

183 total views, 23 views today

Selamat Hari Lahir Pakar Media Sosial Team Denaihati Network

kek hari lahir adik lelaki

gambar hiasan

Pada hari ini…

17 Disember setiap tahun adalah hari kelahiran adik lelaki kandung saya iaitu pakar media sosial – Hisyamudin Fadzil atau lebih dikenali sebagai Kid , pemilik blog SHAKIDDO DOT COM.Dan rasanya masih ada juga rakan blogger mahupun di facebook masih tak tahu bahawa kami adalah adik beradik….. hehehehe

… 

Read More »

250 total views, 23 views today