Kemunculan Komputer DELL Inspiron 23 7000 series All-in-One Touch Screen Desktop

Dell InnoLifestyle Bloggers Boot Camp

Untuk pengetahuan anda….

DELL – jenama pengeluar komputer yang popular di Malaysia telah memperkenalkan satu lagi produk mereka di pasaran.Dengan berkonsepkan fungsi untuk pelbagai kegunaan ianya dikenali sebagai model DELL INSPIRON 23 ALL IN ONE TOUCH SCREEN DESKTOP.Apa yang lebih menarik lagi adalah saya akan berpeluang untuk mencuba sendiri model terbaharu ini di Dell InnoLifestyle Bloggers Boot Camp

CIRI CIRI MENARIK DELL INSPIRON 2350

Dell InnoLifestyle Bloggers Boot Camp

 

Dell InnoLifestyle Bloggers Boot Camp

REKABENTUK – Sepintas lalu ianya adalah ringkas dengan penggunaan ruang yang minima di mana walaupun saiz skrin adalah pada 23 inci namun penggunaan unit CPU BASE yang dilengkapi dengan built in port memberikan keselesaan tanpa perlu risaukan mengenai wayar kabel yang berselerak.

Dell InnoLifestyle Bloggers Boot Camp

DELL INSPIRON 23 ALL IN ONE TOUCH SCREEN DESKTOP ini diperbuat dari kombinasi aluminium dan besi memberikan penampilan tekstur berkualiti tinggi.Dengan kemampuan skrin yang boleh dilaraskan 90 – 180 darjah membolehkan anda untuk melihat paparan skrin samada secara menegak pada pada aras mata ataupun melintang untuk pandangan dari atas.

SPESIFIKASI 

Dell InnoLifestyle Bloggers Boot Camp

Cip Pemproses    – Intel Core i7-4700MQ

Paparan skrin      – 1920 x 1080 pixels

Kad Grafik           – AMD Radeon HD 8690A

Cakera Keras      – 1000.0 GB

Port                     – HDMI –  USB 2.0 – USB 3.0

Sistem Operasi – Microsoft Windows 8 Home

Ciri-Ciri Lain    –

  • Built-In Microphone
  • Built-In Webcam
  • Wireless Keyboard
  • Wireless Mouse

HARGA JUALAN

Dell InnoLifestyle Bloggers Boot Camp

 

DELL INSPIRON 23 ALL IN ONE TOUCH SCREEN DESKTOP ini didatangkan dalam empat pilihan mengikut spesifikasi dan harga seperti mana yang anda boleh lihat dalam jadual di atas.Jadi jangan lupa untuk terus mengikuti perkembangan komputer baharu keluaran DELL ini di media sosial saya samada di facebook , instagram ataupun twitter di Dell InnoLifestyle Bloggers Boot Camp dengan hashtag – #DellAIOcampaign 

Dan anda juga boleh dapatkan info lanjut di  :

Dell Malaysia – http://www.dell.com.my

 

26 total views, no views today

Anda ada masa sehingga 30 APRIL 2015 untuk bayar RM1* SAHAJA untuk set Kenny Rogers Teriyaki Chicken Meal

Social media excellent award - food and beverages award

Pertamanya…

Saya nak ucapkan tahniah buat Team Kenny Rogers Malaysia kerana berjaya dinobatkan sebagai pemenang Social Media Excellent Award di MSMW 2015 yang lepas dalam kategori BEST FOOD & BEVERAGES SECTOR.Pastinya ia memberikan semangat yang positif kepada semua staf secara keseluruhannya….

… 

Read More »

28 total views, no views today

Kulit Cerah Merah Jambu dengan SAKURA CANDY

Assalamualaikum
Bayangkan korang kemam gula gula yang sedap tu.larut dalam mulut.Tiba tiba selepas seminggu kulit jadi cerah,awet muda,lebih gebu.Untuk ibu lepas bersalin pulak susu melimpah ruah.Tak ke seronok rasa nak lompat???
Haa!!itulah mukadimah Beucure sakura candy.Banyak lagi manfaat/kelebihan/fungsi sakura candy ni tau.
Kan dah cakap banyak gilos fungsi dan kelebihan serta manfaat sakura candy ni.Dari kulit lembap sampai la akar rambut jadi kuat.
Dengan setiap Kotak Beucure Sakura Candy, mampu memberikan 
? Cerah Merah Jambu muka & seluruh badan
? Tegang serta gebukan kulit wajah ?Anti penuaan
? Mencegah serta menghilangkan jerawat
? Membaiki strukur kulit ( hilang parut )
? Menambah tenaga ( mudah bangun pagi )
? Melambatkan proses penuaan dan proses monopaus
Haaa!!ni lagi banyak khasiat sakura candy dari segi kesihatan,kecantikan dan nak cantik molek body.Demi cantik seluruh badan,cubalah sakura candy.tak rugi you ollss!!!
Cara Makan Sakura Candy ni senang aje,
1) Koyak sachet
2) Kemam terus di bawah lidah
Bila waktu terbaik makan???
jawapannya: satu sachet bangun pagi perut kosong dan malam sebelum tidur.nak lagi cepat kesan makan 2 malam,2 pagi.

Kandungan Beucure Sakura Candy ni:
Bahan-bahan ni memang kualiti terbaik dan terbukti untuk jadikan kulit Cerah Merah Jambu tau! Bahan-bahan ni agak mahal dipasaran tapi sangat menjadi dan kesan terbaik!! :)
Sakura Extract
Acai Berry
Snow Lotus
Pamogrenate
Collagen
Vitamin C
Maltodextrin
Sucralose
Halal dan lulus KKM ke?
Jangan risau, Beucure Sakura Candy halal dimakan kerana diperbuat oleh kilang bumiputra Muslim dan kilang tu berstatus GMP Halal. KKM pun dah dapat nombor rujukan dari mereka. Jadi kemam Sakura Candy tanpa was-was ye!
Proses:
1. Jika badan mempunyai masalah, ia akan merawat dalam badan terlebih dahulu.
2. Sel kulit mati akan dirawat dan diganti.
3. Kandungan kolagen dalam badan dan kulit bertambah.
4. Menjadikan kulit cerah kemerahan dan gebu secara sekata.
Soalan Lazim biasa ditanya :
1) Berapa Harga Beucure Sakura Candy?
-Harga sangat berpatutan sesuai dengan Kualiti dan kesan cerah merah jambu. Harga RM150 (sm), RM160 (ss). Free postage.
2) Kandungan kat dalam berapa?
-Ada 30 sachet khas untuk 30hari guna. Satu sachet ada 2gram Sakura Flakes. Rasanya adalah rasa sakura iaitu seperti makan gula-gula masam manis. Sedap!3) Bila masa terbaik untuk ambil Sakura Candy ni?
sejam sebelum sarapan, malam – sebelum tidur (dengan andaian anda makan malam selewatnya 3 jam sebelum tidur agar zat aktif produk dapat diserap sistem pencernaan tanpa gangguan dari makanan2 yang belum dihadam). Utk kesan optimum, ambil semasa perut kosong.
Minum air masak at least 2 liter sehari untuk melancarkan pembuangan toksin dan membolehkan nutrien diserap secara optimum oleh sistem dalaman badan.
4) Boleh ke diambil ketika haid/period?Boleh diambil ketika haid, ia membantu mengurangi senggugut, melaraskan kitaran hormon (bagi mereka yang hanya sesekali datang haid dalam beberapa bulan) juga melambatkan monopouse.
5) Wanita mengandung boleh makan Sakura Candy?
Boleh ambil tapi tidak digalakkan. Lebih elok diambil selepas anda bersalin / dalam pantang.

6) Wanita berpantang selepas bersalin boleh ambil?Boleh tetapi disarakankan diambil selepas 60 hari bersalin iaitu semasa badan sudah berada dalam keadaan yg stabil. Pengambilan dalam kadar minima sahaja sudah mencukupi, iaitu 1 pagi dan 1 malam. Ia membantu mempercepatkan proses pemulihan luka selepas bersalin, mengeluarkan sisa darah nifas, memperbaiki rahim pada kedudukan asal dan mengetatkan semula vagina selain menambahkan susu ibu dan memberi tenaga.

7) Lelaki boleh amalkan Sakura Candy?
BOLEH! Ia membantu mengimbangi hormon kelelakian anda selain menjauhi kanser prostat, di mana dengan pengambilan Sakura Candy ia mampu merencatkan kanser tersebut selain menguatkan sistem perkumuhan (buah pinggang) anda.

8) Boleh ke ambil Sakura Candy bersama ubat lain? Contoh saya ambil ubat hospital dan juga supplement dari produk yang lain.
Ya boleh ! Tapi dinasihatkan untuk jarakkan waktu pengambilan sekurang2nya 1 jam sebelum mengambil produk lain.
9) Berapa lama baru boleh nampak kesan lepas ambil Sakura Candy?
Semua orang nak kesan yang cepat dan pantas kan. Secara umum nya kesan bergantung pada badan masing-masing dan berbeza bagi setiap individu. Kesan boleh dilihat seawal 7 hari – 3 bulan paling lewat penggunaan. Seeloknya guna Sakura Candy ini selama 3 bulan berturut-turut untuk kesan yang optimum.
10) Adakah ianya akan menyebabkan buncit?
Untuk makluman, produk ini mempunyai ramuan untuk mengempiskan perut. Oleh itu, ia secara tidak langsung juga membantu menyelesaikan masalah buncit yang dihidapi.
11) Bagaimana pula kekerapan membuang air kecil dan besar? Adakah ia normal?
Ya, ia adalah normal kerana ia adalah sebahagian daripada proses pembuangan toksin-toksin/lendir-lendir di dalam badan.
12) Siapa yang sesuai untuk guna produk ini?
Lelaki dan wanita boleh guna produk ini. Untuk remaja seeloknya umur 15 tahun ke atas dah boleh guna Sakura Candy
TESTIMONI:
 
 
HUBUNGI
SMS/WHATSAPP SHJ
017 900 3962/011 2941 0140

 

40 total views, no views today