Selamat Hari Raya Aidilfitri dari HAZMANFADZIL.COM

 Selamat Hari Raya Aidilfitri dari HAZMANFADZIL.COM

Alhamdulillah….

Setelah menempuhi sebulan berpuasa di bulan Ramadhan pada tahun ini kita dapat bersama-sama meraikan Hari Raya Aidilfitri di samping keluarga , sanak saudara dan rakan-rakan.Syukur juga saya panjatkan sebab masalah teknikal blog saya yang berlaku pasal malam 25 Julai yang lepas dapat diselesaikan pada waktu berbuka semalam (27 Julai ).Bukan masalah yang kronik pun – lebih kepada EXCEED LIMIT BANDWITH jer pun.Menunjukkan rakan-rakan dan pembaca senyap blog tak putus-putus mengunjungi setiap artikel yang saya terbitkan…. Mungkin akan datang saya kena setting koleksi gambar yang ada kepada sistem CDN yang lebih teratur….

IMG 20140727 WA0001 Selamat Hari Raya Aidilfitri dari HAZMANFADZIL.COM

Cukuplah pasal blog kan….

Saya pasti ramai yang turut BERCUTI UPDATE BLOG kemungkinan besar sekurang-kurangnya dalam 4 hari dan siapa yang cuti panjang confirm seminggu la kan.Akan tetapi macam saya nie tak de istilah cuti tambahan pula saya bertugas seperti biasa pada HARI RAYA PERTAMA dan HARI RAYA KEDUA.Cuma tahun ni saya berkesempatan pulang ke rumah orang tua saya di Kajang disebabkan malam raya tu jatuh pada hari OFFDAY.Maka sempatlah “beraya” dengan mereka dan berikan sedikit sumbangan DUIT RAYA.Saya tahu walaupun mereka dah biasa dengan ketiadaan saya sewaktu hari raya namun jauh di sudut hati pasti mereka inginkan kehadiran seluruh anak-anak mereka meraikan hari kegembiraan bagi umat Islam….

KAD RAYA AIDIFITRI KENNY ROGERS Selamat Hari Raya Aidilfitri dari HAZMANFADZIL.COM

 

Cukuplah dulu celoteh saya kali ni….

Dan bagi anda yang menikmati hari raya dengan mengambil gambar SELFIE di situ sana sini – apa kata join contest SPICE UP YOUR SELFIE CHALLENGE CONTEST !!! Ada rezeki nanti boleh dapat voucher makanan dari KENNY ROGERS ROASTERS MALAYSIA ….

 

>>> INFO LANJUT CONTEST SELFIE KENNY ROGERS  <<<

488 total views, 106 views today

Jom Beramal dengan Program Planta Air Tangan Ibu

kempen promosi planta seceria air tangan ibu 1024x723 Jom Beramal dengan Program Planta Air Tangan IbuSemalam….( CUTI NUZUL AL QURAN )

Di kala ramai rakan-rakan yang meluangkan masa bersama rakan dan famili sempena cuti umum saya bertugas seperti biasa.Sewaktu ramai yang sudah mula keluar pusat membeli belah untuk mencari persiapan hari raya adalah elok juga sekiranya dapat melibatkan diri dalam projek amal seperti Program Planta Seceria Air Tangan Ibu…. 

Read More »

305 total views, 7 views today

Siaran Langsung Piala Dunia Akhir Astro Arena – Argentina vs Germany 2014

SAKSIKAN KEMUNCAK PERTARUNGAN JERMAN DAN ARGENTINA DI TELEVISYEN DAN PLATFORM DIGITAL ASTRO

Seluruh rakyat Malaysia berpeluang untuk merasai kepuasan tontonan perlawanan akhir PIALA DUNIA FIFA 2014 BRAZIL menerusi platform TV dan digital Astro.Acara sukan terbesar dunia yang mula membuka tirai pada bulan lepas kini telah pun tiba ke kemuncaknya apabila dua pasukan gergasi iaitu Jerman bakal menentang Argentina dalam perlawanan akhir pada 14 Julai 2014, jam 3.00 pagi waktu Malaysia.

Pelanggan Astro yang mempunyai‘Football Pass’ akan dapat menonton perlawanan tersebut di Astro saluran 821 dalamdefinisi standard (SD) dan Astro saluran 841 dalam definisi tinggi (HD) serta menerusi tablet, telefon pintar dan komputer melalui Astro Go 2014 FIFA World Cup™ App dan Web Player ataupun Astro on the Go.

TONTON LIVE STREAMING ONLINE FIFA WORLD CUP 2014

WC 1 1024x680 Siaran Langsung Piala Dunia Akhir Astro Arena   Argentina vs Germany 2014

Bagi pelanggan Astro yang tidak memilik ‘Football Pass’ dan pelanggan NJOI boleh menyaksikan perlawanan ini menerusi Astro Arena saluran 801 dengan ulasan perlawanan dalam Bahasa Malaysia. … 

Read More »

588 total views, 10 views today

Langsing, Cergas and Sihat Sepanjang Ramadan dengan TruDtox

promosi TRUDTOX SLIMMING TEA Langsing, Cergas and Sihat Sepanjang Ramadan dengan TruDtox

Nampaknya….

Hari ini sudah masuk minggu kedua kita semua menjalani ibadah berpuasa di bulan ramadhan dan sudah tentu anda dah terjah ke beberapa pasar ramadhan.Pastinya sudah bermacam jenis menu yang dimakan kita berbuka puasa , betul tak ?…. maklumlah selera makan pastinya sedikit berbeza berbanding bulan-bulan biasa.

Bagi diri saya boleh dikatakan sebulan sebelum bulan ramadhan saya telah menghadiri sessi ‘food tasting’ review bufet ramadhan di merata hotel mahupun restoran.Boleh dikatakan 4-5 hari seminggu.Dengan situasi pengambilan makanan yang agak berlebihan ini membuatkan saya mencari maklumat untuk mendapatkan kesihatan yang lebih baik.Antara cara yang temui ialah dengan mengamalkan minum teh TRUDTOX…. 

Read More »

683 total views, 5 views today

WW : Aplikasi FACE PAINTING ( Conteng Muka ) Digital secara ONLINE

worldcup 2014 face painting WW : Aplikasi FACE PAINTING ( Conteng Muka ) Digital secara ONLINE Link untuk aplikasi WOLRD CUP FACE PAINTING >>> Klik DI SINI <<<

 

1,168 total views, 4 views today