Anda Pasti SIHAT BERTENAGA dengan Minuman Kesihatan WIRA MALAM

minuman wira malam Anda Pasti SIHAT BERTENAGA dengan Minuman Kesihatan WIRA MALAM

Seperti yang kita sedia maklum…

Terdapat pelbagai jenis produk kesihatan yang berada di pasaran di mana sekiranya ianya berkaitan dengan produk kesihatan lelaki pastinya akan menjadi tumpuan ramai.Maka produk minuman kesihatan WIRA MALAM pun tidak terkecuali yang mana sejak kebelakangan ini mendapat pesanan yang memberangsangkan.Dengan tagline RAHSIA MALAM IDAMAN menjadikan ianya mudah diingati pengguna ( jejaka kacak dan lelaki tampan )… 

Read More »

60 total views, 49 views today

Jom sertai Peraduan JAWAB dan MENANG TIKET FILEM LAGENDA BUDAK SETAN 3 !!!

PERADUAN LAGENDA BUDAK SETAN 3 Jom sertai Peraduan JAWAB dan MENANG TIKET FILEM LAGENDA BUDAK SETAN 3 !!!

Ingin menonton filem Lagenda Budak Setan 3? Klik untuk menang tiket percuma – > http://a.pgtb.me/16MkWw

176 total views, 4 views today

HAZMAN vs FOOD – Prawn Olio Spaghetti PIZZA HUT MALAYSIA

20140805 172959 HAZMAN vs FOOD   Prawn Olio Spaghetti PIZZA HUT MALAYSIA

Nampaknya…

Bermula dari hari Isnin lepas baru saya lihat rakan blogger memulakan coretan di blog masing-masing dan tidak kurang pula ada yang masih lagi BERCUTI sebab belum dapat mood dan feeling yang sesuai.Namun bagi saya – blog yang mempunyai niche makanan ini tidak boleh dibiarkan sunyi walaupun saya pasti masih ramai lagi yang tak khatam semua artikel dalam LABEL MAKANAN SEDAP , food review yang baharu perlu saya lakukan.Dan untuk permulaan saya terjah PIZZA HUT MALAYSIA cawangan Nilai petang semalam……. 

Read More »

1,868 total views, 3 views today

Selamat Hari Raya Aidilfitri dari HAZMANFADZIL.COM

 Selamat Hari Raya Aidilfitri dari HAZMANFADZIL.COM

Alhamdulillah….

Setelah menempuhi sebulan berpuasa di bulan Ramadhan pada tahun ini kita dapat bersama-sama meraikan Hari Raya Aidilfitri di samping keluarga , sanak saudara dan rakan-rakan.Syukur juga saya panjatkan sebab masalah teknikal blog saya yang berlaku pasal malam 25 Julai yang lepas dapat diselesaikan pada waktu berbuka semalam (27 Julai ).Bukan masalah yang kronik pun – lebih kepada EXCEED LIMIT BANDWITH jer pun.Menunjukkan rakan-rakan dan pembaca senyap blog tak putus-putus mengunjungi setiap artikel yang saya terbitkan…. Mungkin akan datang saya kena setting koleksi gambar yang ada kepada sistem CDN yang lebih teratur….

IMG 20140727 WA0001 Selamat Hari Raya Aidilfitri dari HAZMANFADZIL.COM

Cukuplah pasal blog kan….

Saya pasti ramai yang turut BERCUTI UPDATE BLOG kemungkinan besar sekurang-kurangnya dalam 4 hari dan siapa yang cuti panjang confirm seminggu la kan.Akan tetapi macam saya nie tak de istilah cuti tambahan pula saya bertugas seperti biasa pada HARI RAYA PERTAMA dan HARI RAYA KEDUA.Cuma tahun ni saya berkesempatan pulang ke rumah orang tua saya di Kajang disebabkan malam raya tu jatuh pada hari OFFDAY.Maka sempatlah “beraya” dengan mereka dan berikan sedikit sumbangan DUIT RAYA.Saya tahu walaupun mereka dah biasa dengan ketiadaan saya sewaktu hari raya namun jauh di sudut hati pasti mereka inginkan kehadiran seluruh anak-anak mereka meraikan hari kegembiraan bagi umat Islam….

KAD RAYA AIDIFITRI KENNY ROGERS Selamat Hari Raya Aidilfitri dari HAZMANFADZIL.COM

 

Cukuplah dulu celoteh saya kali ni….

Dan bagi anda yang menikmati hari raya dengan mengambil gambar SELFIE di situ sana sini – apa kata join contest SPICE UP YOUR SELFIE CHALLENGE CONTEST !!! Ada rezeki nanti boleh dapat voucher makanan dari KENNY ROGERS ROASTERS MALAYSIA ….

 

>>> INFO LANJUT CONTEST SELFIE KENNY ROGERS  <<<

1,024 total views, 2 views today

Jom Beramal dengan Program Planta Air Tangan Ibu

kempen promosi planta seceria air tangan ibu 1024x723 Jom Beramal dengan Program Planta Air Tangan IbuSemalam….( CUTI NUZUL AL QURAN )

Di kala ramai rakan-rakan yang meluangkan masa bersama rakan dan famili sempena cuti umum saya bertugas seperti biasa.Sewaktu ramai yang sudah mula keluar pusat membeli belah untuk mencari persiapan hari raya adalah elok juga sekiranya dapat melibatkan diri dalam projek amal seperti Program Planta Seceria Air Tangan Ibu…. 

Read More »

518 total views, 2 views today