Video gol MALAYSIA (3) 1-1 vs (4) INDONESIA

live streaming malaysia vs indonesia Video gol MALAYSIA (3) 1 1 vs (4) INDONESIA

Rasanya ramai juga rakan-rakan pulang dengan segera dari pejabat petang semalam

untuk melihat siaran langsung perlawanan MALAYSIA vs INDONESIA.Namun saya pula

ada FOOD REVIEW di sebuah restoran kawasan TAMAN TUN DR ISMAIL.Hanya mampu

melihat laporan terkini melalui rakan-rakan di facebook….

… 

Read More »

326 total views, no views today

Video gol MALAYSIA vs VIETNAM (2-1) Sukan Sea 2013

live streaming malaysia vs vietnam Video gol MALAYSIA vs VIETNAM (2 1) Sukan Sea 2013

Seperti biasa apabila ada perlawanan bolasepak SUKAN SEA 2013 pastinya saya akan

bergegas pulang ke rumah.Kebetulan minggu nie habis kerja pukul 5 petang maka

sempatlah saya menonton dari separuh masa pertama.Tambahan pula ianya adalah

perlawanan yang penting setelah pasukan negara seri dengan singapura tempohari.

Serangan bertali arus menyaksikan pasukan vietnam memang berikan tentangan hebat

ke kubu malaysia

MALAYSIA VS VIETNAM Video gol MALAYSIA vs VIETNAM (2 1) Sukan Sea 2013

Separuh masa pertama berakhir dengan 0-0 walaupun banyak peluang yang tercipta

di depan gol cuma tiada tindakan penyudah yang tepat.Menyedari penyerang harapan

ROZAIMI dikawal ketat ONG KIM SWEE memasukkan NAZMI FAIZ bagi mengemudi jentera

tengah dengan hantaran bola yang lebih baik….Akhirnya ASRI CHUCHU dan SAAVINDRAN

menjaringkan gol yang dikehendaki sebelum pasukan bolasepak VIETNAM mendapat

satu gol saguhati.Jom kita lihat gol yang terhasil ….

Video gol MALAYSIA vs VIETNAM (2-1) Sukan Sea 2013

529 total views, no views today

Video gol MALAYSIA vs SINGAPURA (1-1) Sukan Sea 2013

siaran langsung malaysia vs singapura Video gol MALAYSIA vs SINGAPURA (1 1) Sukan Sea 2013

Aktivi hari minggu ( ahad ) semalam bagi saya hanya sekadar berehat santai sahaja

di rumah.Memandangkan minggu ni sudah bermulanya temasya SUKAN SEA MYANMAR

maka menonton pelbagai lintas langsung dari sana menjadi pilihan berbanding keluar

mencari kedai makan yang sedap.Bak kata seorang CIKGU SEKOLAH RENDAH – petang

semalam dibatalkan segala temujanji bagi meluangkan masa untuk menonton

perlawanan MALAYSIA vs SINGAPURA yang turut boleh diikuti di saluran TV1 dan TV9

selain Astro Arena sebagai penyiar rasmi… 

Read More »

350 total views, no views today

Video gol MALAYSIA vs LAOS (4-1) Sukan Sea 2013

malaysia vs laos 2013 Video gol MALAYSIA vs LAOS (4 1) Sukan Sea 2013

sumber

Semalam berlangsungnya dua perlawanan yang melibatkan pasukan negara – satu game

hoki menentang perancis di mana pasukan kita tewas agregat 3-1 perlawanan masa

tambahan ( separuh akhir ) . Dan satu lagi perlawanan bolasepak MALAYSIA VS LAOS

yang berlangsung pada pukul 5.15 petang .

siaran langsung malaysia vs laos Video gol MALAYSIA vs LAOS (4 1) Sukan Sea 2013

Seperti biasa apabila perlawanan petang sebegini akan membuatkan nak pulang

ke rumah dengan segera sejurus habis waktu bertugas.Tak sempat balik rumah pun

singgah kat kedai makan dekat kawasan perumahan terus pesan kuetiow goreng sambil

menyaksikan perlawanan ini yang mana MALAYSIA mendahului 1-0 pada separuh masa

pertama.

Kemudian sehingga minit ke 70 keadaan berubah menjadi 2-1 ( satu jaringan pun

adalah gol sendiri ) . Dan apabila pasukan harimau muda dapat menambah satu lagi

gol pada minit ke 80 pasukan LAOS menjadi kucar kacir apabila satu persatu peluang

terhidang di depan pintu gol.Akhirnya ianya diakhiri dengan keputusan penuh 4-1

yang pastinya melegakan jurulatih ONG KIM SWEE.Jom kita saksikan jaringan gol…..

Video gol MALAYSIA vs LAOS (4-1) Sukan Sea 2013

 

370 total views, no views today

Video gol MALAYSIA vs BRUNEI (2-0) Sukan Sea 2013

LIVE STREAMING MALAYSIA VS BRUNEI Video gol MALAYSIA vs BRUNEI (2 0) Sukan Sea 2013

Nampaknya….

Sukan SEA 2013 telahpun bermula dan sudah pasti antara yang menjadi tumpuan ialah

pasukan bolasepak negara.Semalam berlangsung perlawanan MALAYSIA vs BRUNEI

di mana siaran langsung bermula pada pukul 5.30 petang.Masa nie saya baru nak habis

kerja di pejabat…. Dapatlah tengok sedikit pada separuh masa kedua…. 

Read More »

414 total views, no views today