Festival Pesta Makanan Korea 2015 di Pusat Konvensyen Mid Valley

Korean Food Fair Festival 2015 Malaysia

Hai semua….

Bagi anda yang menjadi salah seorang follower saya di instagram (@hazmanfadzildotcom) dan facebook saya pastinya perasan mengenai gambar yang saya muatnaik mengenai K FOOD FAIR 2015 MALAYSIA.Pertamanya dalam fikiran saya ianya suatu yang bagus oleh Korean Ministry of Agriculture , Food and Rural Affairs (MAFRA) dan dengan di bawah selaian Korea Agro Fisheries & Food Trade Corp (aT).

… 

Read More »

1,358 total views, 334 views today

Jamuan Hari Lahir HAZMANFADZIL.COM di pejabat urusan pelancongan SELAMATBERCUTI.COM

AGEN PELANCONGAN BANDAR TASIK SELATAN

Pada hari sabtu yang lepas…. iaitu pada 15 Ogos 2015 saya mendapat mesej inbox di facebook dari rakan blogger IEYRA DOT COM untuk jemputan majlis jamuan hari raya aidilfitri SELAMATBERCUTI.COM.Kebetulan pada hari tersebut memang saya tiada perancangan atau sesi food review maka saya pun bersetuju tanpa berfikir panjang….

… 

Read More »

807 total views, 196 views today

Jemputan ke Majlis Perkahwinan The Famous Malay Food Blogger Malaysia

HARGA KEK SECRET RECIPE MALAYSIA

– gambar hiasan – 

Alhamdulillah….

Pada hari ini…. 15 Ogos merupakan tarikh hari keputeraan saya pada tahun ini.Maka pada tahun 2015 genaplah saya pada umur 35 tahun ( peringkat umur terakhir bagi kebanyakan temuduga kerja ).Dan di kesempatan ini saya ingin menyampaikan perkhabaran buat anda semua…..

BLOGGER WEDDING INVITATION

Saya dengan rasa berbesar hati untuk menjemput anda ( terutamanya pembaca blog hazmanfadzil ) dan semua rakan blogger untuk menghadiri majlis kenduri kahwin saya seperti berikut :

RUMAH PENGANTIN PEREMPUAN

kad kahwin famous top blogger malaysia

Kenduri sebelah perempuan di TAMAN LAVENDER SENAWANG pada 19hb September 2015 di mana rumahnya berhampiran dengan PASARAYA KIP MART SENAWANG.

RUMAH PENGANTIN LELAKI

KAD KAHWIN FAMOUS MALAY FOOD BLOGGER MALAYSIA

Manakala kenduri sebelah saya adalah pada 26 September 2015 iaitu pada HARI RAYA HAJI KETIGA – Anda WAZE SURAU AN NUR TAMAN INDAH KAJANG….. Kat situlah tempat majlis makan-makan ringkas meraikan majlis perkahwinan saya nanti.

Jadi terpulanglah anda nak datang kat mana-mana satu kan… Kalau dapat luangkan masa untuk kedua-dua tempat pun lagi bagus.So dah boleh tandakan siap-siap tarikh yang dinyatakan tu yea…..hehehehehe

Kepada anda semua :

BOLEH NYATAKAN KEHADIRAN ANDA DI RUANGAN KOMEN ( untuk rujukan saya )

1,718 total views, 286 views today