Pertikaian tips diet menu ikan vs menu daging untuk berat badan ideal

DSC 0377 Pertikaian tips diet menu ikan vs menu daging untuk berat badan ideal

Gaya pose freestyle !!!

Apabila melihatkan gambar semasa food review The Federal Kuala Lumpur Hotel tempohari baru say a perasan badan saya sudah kembali berisi ( gemuk ).Agak merisaukan saya kerana semenjak dua minggu lepas saya telah menerima jemputan food tasting setiap minggu dan pastinya akan menyumbangkan kepada kenaikan berat badan.

Lalu saya bertanyakan pendapat rakan yang amat prihatin mengenai tips diet ni lantas beliau mencadangkan untuk amalkan teknik diet menu ikan dan kurangkan lauk pauk berasaskan daging.Katanya lagi… foodblogger macam saya ni tak boleh la nak buat amalan diet ekstrem sebab ianya akan memberikan kesan yang tidak baik untuk badan ( betul jugak kan…. )

… 

Read More »

186 total views, 20 views today

Gadis gitar elektrik jadi gimik pembukaan The Picnic Table by Simply Sandwiches

The picnic table kota damansara Gadis gitar elektrik jadi gimik pembukaan The Picnic Table by Simply Sandwiches

Maaf , lupa nak snap guna DSLR

Semalam…

Saya berkesempatan untuk menghadirkan diri ke majlis pembukaan rasmi The Picnic Table by Simply Sandwiches – merupakan sebuah cafe baru dengan menjadikan menu sandwich sebagai hidangan utama.Dengan landmark utama- The Strand Encorp Mall jadi tiada masalah untuk saya cari lokasi cafe ni.Jom lihat apa yang ada di cafe gaya moden ni….

… 

Read More »

222 total views, 21 views today

Pemenang Contest KOMEN BLOG HAZMANFADZIL.COM 29.0

Pada hari ini ( KEPUTUSAN SEHINGGA 11.59 MALAM 24 OCT )

Seperti yang dijanjikan tempohari sudah tiba masanya saya untuk umumkan siapakah yang menjadi pemenang contest RAJA KOMEN blog hazmanfadzil.com 29.0.

Okey terus sahaja kepada TEMPAT PERTAMA RAJA KOMEN :-

raja komen oktober 2014 Pemenang Contest KOMEN BLOG HAZMANFADZIL.COM 29.0

Inilah senarai pengomen tegar yang sudi datang , terjah dan komen blog saya pada kali ini…

… 

Read More »

242 total views, 8 views today