Springy Noodle With Tempura Prawn – NOODLE STATION MIDVALLEY

Semalam …

Sehari suntuk saya berada di MID VALLEY – movie marathon punya pasal la kan…..selepas selesai tayangan filem kedua saya pun mencari-cari kedai makan yang menarik….Mula-mula ingatkan nak makan di food court jee…tapi macam takde naluri untuk lepak makan kat situ….Then A.Y.A.N.G saya telah suggestkan makan kat NOODLE STATION …..

DSC 1617 Springy Noodle With Tempura Prawn   NOODLE STATION MIDVALLEY

Actually inilah kali pertama saya singgah makan kat noodle station nie….bukan takde niat nak mencuba…..cuma bila nak terjah je mesti tak ramai sangat pelanggan yang makan….secara tak langsung membuatkan saya fikir ianya tak berapa sedap ….cepat sangat buat kesimpulan kan……. 

Read More »

544 total views, 2 views today

Lunch Date with blogger MALYILLUSION – KYROS KEBAB




Pada hari ahad lepas saya telah meluangkan masa untuk keluar lunch date

bersama dengan blogger MALYILLUSION. Sapa-sapa yang perasan actually

si MALY nie adik bongsu saya yang kini buat praktikal kat HOSPITAL KUALA

LUMPUR

Gambar nana Lunch Date with blogger MALYILLUSION   KYROS KEBAB

Maly – amik gambar nie buat profile baru yea….  :p

Sebenarnya kitorang time tu plan nak tengok FILEM NGANGKUNG dalam pukul

3.45 petang dan oleh kerana tiba kat METRO KAJANG tu awal dalam pukul 2 so

masa yang terluang diisi dengan menjamu selera – KYROS KEBAB

Poster NGANGKUNG Lunch Date with blogger MALYILLUSION   KYROS KEBAB

Poster FILEM NGANGKUNG

Tiket Ngangkung Lunch Date with blogger MALYILLUSION   KYROS KEBAB

Ambik COUPLE SEAT – padahal tengok ngan adik jeee….. huhuhu

Anyway filem NGANGKUNG nie yang dikategorikan genre KOMEDI SERAM

memang la kelakar untuk hiburan di hujung minggu.Saya memang sarankan

anda tonton filem nie…..Dan dikhabarkan filem nie dah capai kutipan sebanyak

EMPAT PULUH JUTA RM3.6 juta dalam masa seminggu……Dasat kan….

Okey….

Berbalik citer pasal makan KYROS KEBAB nie aritu menu yang kami pilih ialah…

Set kebab kentang Lunch Date with blogger MALYILLUSION   KYROS KEBAB

Set kentang+salad+Daging mixload ( kambing-ayam-daging)

Kebab zoom Lunch Date with blogger MALYILLUSION   KYROS KEBAB

Hirisan daging yang sedap – secukup rasa….

Ice lemon tea Lunch Date with blogger MALYILLUSION   KYROS KEBAB

Minum ais lemon tea…… penghilang dahaga

Majalah klik Lunch Date with blogger MALYILLUSION   KYROS KEBAB

Sambil makan MALY baca MAJALAH KLIK !

Saya pula…..baca

Majalah pc Lunch Date with blogger MALYILLUSION   KYROS KEBAB

Majalah PC

– Kononnya nak hidupkan tabiat membaca la nie…… icon wink Lunch Date with blogger MALYILLUSION   KYROS KEBAB

Kyros kebab Lunch Date with blogger MALYILLUSION   KYROS KEBAB

Jadi …. kepada anda yang inginkan makanan ringkas dan mengenyangkan

kunjungilah cawangan KYROS KEBAB yang berhampiran…..

P/S: Esok atau lusa saya akan citer pasal AYAM GORENG GUNTING….. hehehe

326 total views, no views today