Springy Noodle With Tempura Prawn – NOODLE STATION MIDVALLEY

Semalam …

Sehari suntuk saya berada di MID VALLEY – movie marathon punya pasal la kan…..selepas selesai tayangan filem kedua saya pun mencari-cari kedai makan yang menarik….Mula-mula ingatkan nak makan di food court jee…tapi macam takde naluri untuk lepak makan kat situ….Then A.Y.A.N.G saya telah suggestkan makan kat NOODLE STATION …..

tempat makan sedap best mid valley

Actually inilah kali pertama saya singgah makan kat noodle station nie….bukan takde niat nak mencuba…..cuma bila nak terjah je mesti tak ramai sangat pelanggan yang makan….secara tak langsung membuatkan saya fikir ianya tak berapa sedap ….cepat sangat buat kesimpulan kan……. 

Read More »

629 total views, no views today

Lunch Date with blogger MALYILLUSION – KYROS KEBAB




Pada hari ahad lepas saya telah meluangkan masa untuk keluar lunch date

bersama dengan blogger MALYILLUSION. Sapa-sapa yang perasan actually

si MALY nie adik bongsu saya yang kini buat praktikal kat HOSPITAL KUALA

LUMPUR

Maly – amik gambar nie buat profile baru yea….  :p

Sebenarnya kitorang time tu plan nak tengok FILEM NGANGKUNG dalam pukul

3.45 petang dan oleh kerana tiba kat METRO KAJANG tu awal dalam pukul 2 so

masa yang terluang diisi dengan menjamu selera – KYROS KEBAB

Poster FILEM NGANGKUNG

Ambik COUPLE SEAT – padahal tengok ngan adik jeee….. huhuhu

Anyway filem NGANGKUNG nie yang dikategorikan genre KOMEDI SERAM

memang la kelakar untuk hiburan di hujung minggu.Saya memang sarankan

anda tonton filem nie…..Dan dikhabarkan filem nie dah capai kutipan sebanyak

EMPAT PULUH JUTA RM3.6 juta dalam masa seminggu……Dasat kan….

Okey….

Berbalik citer pasal makan KYROS KEBAB nie aritu menu yang kami pilih ialah…

Set kentang+salad+Daging mixload ( kambing-ayam-daging)

Hirisan daging yang sedap – secukup rasa….

Minum ais lemon tea…… penghilang dahaga

Sambil makan MALY baca MAJALAH KLIK !

Saya pula…..baca

Majalah PC

– Kononnya nak hidupkan tabiat membaca la nie…… ;-)

Jadi …. kepada anda yang inginkan makanan ringkas dan mengenyangkan

kunjungilah cawangan KYROS KEBAB yang berhampiran…..

P/S: Esok atau lusa saya akan citer pasal AYAM GORENG GUNTING….. hehehe

375 total views, no views today