Vote HAZMANFADZIL.COM untuk Best Foodie Blog 2014


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hazmanfa/public_html/wp-content/plugins/seo-image/seo-friendly-images.class.php on line 700

Malaysia social media week 2014

Nampaknya ….

Tarikh untuk mendaftar Malaysia Social Media Week 2014 ( MSMW ) sudah pun berlalu pada

31 tempohari.Dan bermula pada 1-10 Februari 2014 adalah waktu untuk para calon peserta

untuk dapatkan undian untuk blog yang telah didaftarkan.Dan saya amat perlukan bantuan

anda untuk VOTE blog HAZMANFADZIL.COM dalam kategori Best Foodie Blog yea….

… 

Read More »

2,659 total views, no views today

Koleksi Resipi Minuman TEH UNCANG LIPTON


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hazmanfa/public_html/wp-content/plugins/seo-image/seo-friendly-images.class.php on line 700

lipton tea twist nik micheal imran

Semalam saya bercerita mengenai sesi belajar teknik bancuh air teh yang sedap dan

unik menggunakan TEH UNCANG LIPTON.Dan pada hari ini saya akan berkongsi info

dengan anda mengenai koleksi resepi air teh yang best hasil ciptaan dan olahan

chef selebriti NIK MICHEAL IMRAN.

Menurut beliau untuk menghasilkan sesuatu minuman teh yang enak diminum dengan

gaya moden dan kreatif pertamanya kita hendaklah memahami bagaimana tindakbalas

air teh itu terhadap sesuatu bahan.Dari situ barulah kita akan tahun apakah

gabungan yang sesuai untuk suatu hidangan TEH UNCANG LIPTON yang menyegarkan..

Dan di sini saya ada EMPAT KOLEKSI RESEPI MINUMAN TEH LIPTON :-… 

Read More »

2,622 total views, no views today

Rezeki yang TAK disangka-sangka – SEPETANG BERSAMA BLOGGER 2013


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hazmanfa/public_html/wp-content/plugins/seo-image/seo-friendly-images.class.php on line 700

Alhamdulillah….

Bangun pagi masih lagi dengan senyuman walaupun agak terkejut jugak dengan

REZEKI yang saya dapat semalam….Mungkin ramai jugak yang sudah tahu sebab

ianya telah diupdate di wall FACEBOOK OFFICIAL BLOGGER GAZA

pakej pelancongan islam kembojaSesuatu yang tidak saya jangkakan disebalik keriangan rakan blogger yang dapat cabutan

bertuah iPad MINI dan menang iPhone 5 kan… Tengah seronok pose bergambar tiba-tiba

nama saya ( blog saya ) dipanggil untuk mengambil hadiah…. SENYUM DALAM HATI….

Syukurlah kan….

mee rebus pejabat pos salak tinggiKebetulan…

Hari ni adalah offday dan parent pulak ada hal di PERAK… ¬†so arinie FREE N EASY je laa

maybe nak terjah BANGI untuk SLOT JJCM …. yosh !!!

 

p/s : Nak pegi beli peta VIETNAM dan KEMBOJA jap…. hehehehe

 

 

 

736 total views, no views today