HAZMAN vs FOOD ( OBLONG AYAM + DAGING + KAMBING )

Kalau nak ikutkan syif bekerja….

Sepatutnya minggu nie saya turn keje petang…. tapi DUA HARI nie ade member opis mintak tukar …saya masuk keje pagi… maka sebab itu dapatlah saya singgah ke PASAR MALAM untuk beli makanan bagi slot HAZMAN vs FOOD….

DSC 00821 HAZMAN vs FOOD ( OBLONG AYAM + DAGING + KAMBING )

Kali ini saya memilih ABANG kepada burger iaitu OBLONG… Burger yang mengingatkan saya akan rupa PROSPERITY BURGER mcD jee bila first saya tengok once upon a time dulu….Beli dengan sorang brother jual burger kat taman rumah saya… di mana dia dah tahu apabila saya cakap “BIASA BANG” – maknanya BURGER AYAM SPECIAL laa maksudnya….

Tapi bila saya pesan BURGER OBLONG sampai TIGA memang terkejut mukanya… Selamba je saya mintak dia buat kan burger OBLONG AYAM + DAGING + KAMBING dan total harganya just rm7 je…MURAH kann !!!… 

Read More »

791 total views, 11 views today