Persembahan MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 – Minggu 1 HAMBAR

video maharaja lawak mega 2012 live streaming

Malam semalam….

Terbaca di facebook di mana kita boleh tonton MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 secara

online di youtube LIVE ala-ala macam time siaran langsung terjunan angkasa lepas yang

RED BULL buat tempohari…..Suatu cubaan yang baik bagi saya walaupun kekadang tu

macam ada tersangkut jee….

Mengenai pembukaan MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 dengan nyanyian oleh

AC MIZAL macam tak sempurna sebab hanya nyanyi sebahagian je lagu….

( Eden suko lagu APA KONO EH JANG – version remixxx ) nie

juri maharaja lawak mega 2012

Juri MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 – Lisa Surihani yang buat saya teringat akan filem

ISTANBUL AKU DATANG dan selebriti / pengacara hebat singapura NAJIB ALI yang

nampak amat kritis apabila memberikan komen…..cuba memahami setiap karekter

pelawak ( Baru perasan tahun ni takde pelawak SINGAPURA ) kannnn…..

Untuk minggu pertama ini saya yakin dan pasti rata-rata ramai yang bersetuju bahawa

ianya agak hambar oleh kerana persembahan pelawak MAHARAJA LAWAK MEGA 2012

ini tidak langsung sampai taraf sebenar ( antara teguran oleh NAJIB ALI ) juga……

So….

Inilah pelawak pilihan saya :-

biodata kumpulan sabun

Kumpulan SaBun – gabungan Sathiya dan Abon yang penonton sudah tahu mesti ada

pantun

biodata kumpulan jambu

Kumpulan Jambu – Gaya Yus dan Taukeh yang mengekalkan trademark diorang MUKA

LEGEND tapi hati CUTE….

biodata kumpulan boboi

Kumpulan BoBoi :- Kini menampilkan BOBOI NGE ( telinga ) sebagai adik baru diorang

dalam famili….idea yang baik cuma pasti salah seorang akan agak tenggelam dalam

kumpulan ini….

biodata kumpulan JOZAN

Kumpulan JOZAN – Antara peserta MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 kesukaan ramai……

Pasti mencuit hati kita dengan gelagat diorang nie….Gelak Besar saya dengar lawak

diorang semalam nie…..

 

p/s : Siapa pulak pelawak pilihan anda ?

6,221 total views, 3 views today