Jalan-jalan cari BUKU…..

Semalam saya telah mengisi masa offday saya dengan pergi ke PESTA BUKU ANTARABANGSA di PWTC.Seperti biasa saya akan menggunakan pengangkutan awam untuk ke sana – STAR LRT.Saya pergi ke pesta buku tu ditemani dengan adik bongsu saya….apabila tiba di ruang legar pwtc…kami disambut oleh….model SOX @ cheerleader…

cleader Jalan jalan cari BUKU.....model S.O.X ( Schol Of X )

Dia promote la produk X PAX tu…tapi edisi untuk student….rasanya HOTLINK ade produk yang same….adelah dekat 2 minit die citer pasal produk tu…at last adik saya setuju untuk…..

sox celcom Jalan jalan cari BUKU.....Sekadar amik gambar dengan die jee…. icon smile Jalan jalan cari BUKU.....

Terdapat pelbagai jenis poster,kain rentang,banner mahupun iklan berkenaan pesta buku nie…antara yang menarik perhatian saya….

pesta buku Jalan jalan cari BUKU.....Kena teropong mendongak nak baca tulisan….

So perjalanan diteruskan untuk mencari booth yang saya dah plan nak pergi : KARANGKRAF,TELAGA BIRU DAN PTS PUBLISHING….Namun saya terselamat dari suatu ancaman….

signboard senget Jalan jalan cari BUKU.....Sape la yang jadi mangsa signboard nie….suspen jee..

Setelah lebih kurang dua jam ‘window shopping’ maka telah masuk waktu tidor makan….maka rezeki juadah saya pada tengahari tu…

chicken rice mahal Jalan jalan cari BUKU.....Alhamdulillah….dapatlah alas perut….

Kemudian perjalanan diteruskan untuk melawati setiap sudut ruang pameran….Namun mata saya tertarik pada seorang jejaka ini…

ik sign pukul 3 Jalan jalan cari BUKU.....Ada sessi autograf bersama IKON dunia internet

Lalu kami tak lepaskan peluang…

gambar dgn ik hbf Jalan jalan cari BUKU.....In person wiz DR IRFAN KHAIRI…..

Rasa best sangatla dapat bertemu bertentang mata dengan IKON DUNIA INTERNET malaysia.Memang ada aura POSITIF berdamping dengan beliau….Namun penat lelah pergi ke pesta buku nie dileraikan oleh…hmm…

irma hasni pwtc Jalan jalan cari BUKU.....Si manis IRMA …..

Hanya itu sahaja gambar IRMA yang boleh saya kongsikan….kalau nak tengok koleksi gambar dia yang seterusnya pastikan anda terus follow blog nie…hehehehe….:)

P/S:Jumpe CATZER aka SURFADDICT kat booth yang sama…die beli buku IK -ekslusif peserta bertuah bengkel wordpressnya…..

164 total views, no views today