Jalan-jalan cari BUKU…..

Semalam saya telah mengisi masa offday saya dengan pergi ke PESTA BUKU ANTARABANGSA di PWTC.Seperti biasa saya akan menggunakan pengangkutan awam untuk ke sana – STAR LRT.Saya pergi ke pesta buku tu ditemani dengan adik bongsu saya….apabila tiba di ruang legar pwtc…kami disambut oleh….model SOX @ cheerleader…

cleader-hazmanfadzilmodel S.O.X ( Schol Of X )

Dia promote la produk X PAX tu…tapi edisi untuk student….rasanya HOTLINK ade produk yang same….adelah dekat 2 minit die citer pasal produk tu…at last adik saya setuju untuk…..

sox-celcom-hazmanfadzilSekadar amik gambar dengan die jee…. :)

Terdapat pelbagai jenis poster,kain rentang,banner mahupun iklan berkenaan pesta buku nie…antara yang menarik perhatian saya….

pesta-buku-hazmanfadzilKena teropong mendongak nak baca tulisan….

So perjalanan diteruskan untuk mencari booth yang saya dah plan nak pergi : KARANGKRAF,TELAGA BIRU DAN PTS PUBLISHING….Namun saya terselamat dari suatu ancaman….

signboard-senget-hazmanfadzilSape la yang jadi mangsa signboard nie….suspen jee..

Setelah lebih kurang dua jam ‘window shopping’ maka telah masuk waktu tidor makan….maka rezeki juadah saya pada tengahari tu…

chicken-rice-mahal-hazmanfadzilAlhamdulillah….dapatlah alas perut….

Kemudian perjalanan diteruskan untuk melawati setiap sudut ruang pameran….Namun mata saya tertarik pada seorang jejaka ini…

ik-sign-pukul-3-hazmanfadzilAda sessi autograf bersama IKON dunia internet

Lalu kami tak lepaskan peluang…

gambar-dgn-ik-hbfIn person wiz DR IRFAN KHAIRI…..

Rasa best sangatla dapat bertemu bertentang mata dengan IKON DUNIA INTERNET malaysia.Memang ada aura POSITIF berdamping dengan beliau….Namun penat lelah pergi ke pesta buku nie dileraikan oleh…hmm…

irma-hasni-pwtc-hazmanfadzilSi manis IRMA …..

Hanya itu sahaja gambar IRMA yang boleh saya kongsikan….kalau nak tengok koleksi gambar dia yang seterusnya pastikan anda terus follow blog nie…hehehehe….:)

P/S:Jumpe CATZER aka SURFADDICT kat booth yang sama…die beli buku IK -ekslusif peserta bertuah bengkel wordpressnya…..

228 total views, no views today