Tutorial E-Ticketing Pawagam GSC

Yeahh….

arini saya offday di hari ISNIN….  dan seperti kebiasaannya saya akan pergi menonton wayang di GSC MIDVALLEY.Selalunya saya akan pergi

beli tiket di kaunter …… maklumla orang tak ramai tak perlu risau nak beratur panjang-panjang kan….Akan tetapi minggu nie dah bermulanya CUTI SEKOLAH… sure budak-budak bawah umur bersama kengkawan diorang akan tengok movie jugak…. So saya amik keputusan untuk booking tiket secara ONLINE sahaja……Mari kita ikuti proses booking E-Ticketing Pawagan GSC nie….

Etiket1 Tutorial E Ticketing Pawagam GSC

Mula-mula kita pilih PAWAGAN dan TARIKH yang kita nak……… 

Read More »

318 total views, 1 views today