Tutorial E-Ticketing Pawagam GSC




Yeahh…. arini saya offday di hari ISNIN….  dan seperti kebiasaannya saya

akan pergi menonton wayang di GSC MIDVALLEY.Selalunya saya akan pergi

beli tiket di kaunter …… maklumla orang tak ramai tak perlu risau nak beratur

panjang-panjang kan….

Akan tetapi minggu nie dah bermulanya CUTI SEKOLAH… sure budak-budak

bawah umur bersama kengkawan diorang akan tengok movie jugak…. So saya

amik keputusan untuk booking tiket secara ONLINE sahaja……Mari kita ikuti

proses booking E-Ticketing Pawagan GSC nie….

Etiket1 Tutorial E Ticketing Pawagam GSC

Mula-mula kita pilih PAWAGAN dan TARIKH yang kita nak……

Etiket2 Tutorial E Ticketing Pawagam GSC

Pilih FILEM dan WAKTU TAYANGAN….

Etiket3 Tutorial E Ticketing Pawagam GSC

Pilih KUANTITI tiket yang anda mahu….

Etiket4 Tutorial E Ticketing Pawagam GSC

Pilih TEMPAT DUDUK pilihan anda ( nie yang best )

Etiket5 Tutorial E Ticketing Pawagam GSC

Pilih kaedah bayaran – SECARA ONLINE

-Kad kredit

-Maybank2u

-Cimbclicks

Etiket8 Tutorial E Ticketing Pawagam GSC

Anda akan dibawa ke laman web ( Kad kredit,maybank2u,cimbclicks ) untuk

proses pembayaran.Jika berjaya akan keluar skrin pengesahan bersama

NOMBOR ID TEMPAHAN anda…..

Tapi untuk lakukan semua proses nie kena pastikan anda ada online banking

dan daftar ‘member’ di laman web GSC tau….

p/s : Arini saya nak tengok THE NEXT THREE DAYS dan RAPUNZEL….  icon wink Tutorial E Ticketing Pawagam GSC

152 total views, no views today