Global Smurfs Day

Yess…. semalam saya bangun awal pagi untuk pegi amik tiket citer DYLAN

DOG kat opis nuffnang.Masa nak amik tu sempat jugak la bertegur sapa

dengan MICHELLE….( memang dia dah cam muka saya nie..) hehehehe.Lepas

tu terus gerak ke IPC SHOPPING CENTRE kat MUTIARA DAMANSARA….

Dan kat sini saya nak kasi gambar teaser untuk anda semua cuci mata

masa saya pergi Global Smurf Day semalam…..

smurf 1 Global Smurfs Day

smurf 2 Global Smurfs Day

smurf 3 Global Smurfs Day

smurf 4 Global Smurfs Day

smurf 5 Global Smurfs Day

smurf 6 Global Smurfs Day

smurf 7 Global Smurfs Day

Hurmm…. layan je la dulu gambar nie yea…..esok baru saya buat post entry

citer pasal event okey……

p/s : KAK INA dan kengkawan yang datang event semalam gambar anda semua

akan saya update kat blog nie besok yea…nak upload kat FB slow la …huhuhu

392 total views, 2 views today