Gambar & Video Kemenangan KELANTAN vs Negeri Sembilan 2010




Sebagaimana yang kita tahu pasukan bolasepak KELANTAN telah berjaya

menjadi JUARA piala MALAYSIA setelah 89 tahun penantian sejak Piala HMS

MALAYA yang ditukarkan kepada PIALA MALAYSIA…. icon smile Gambar & Video Kemenangan KELANTAN vs Negeri Sembilan 2010

Semalam kebetulan time hari OFFDAY saya …. maka saya pun tak

melepaskan peluang untuk merasai kehangatan perlawanan akhir bolasepak

PIALA MALAYSIA di Stadium Bukit Jalil.

Menaiki komuter dari KAJANG ke BANDAR TASIK SELATAN kemudian

menaiki PUTRA LRT menuju stesen BUKIT JALIL.Memang mudah sebab

tak perlu nak fikir-fikir pasal nak parking kenderaan kita….

Tiket Putra LRT Gambar & Video Kemenangan KELANTAN vs Negeri Sembilan 2010

Warna tiket LRT yang sungguh feminin….

Dalam tren LRT tue memang kelihatan semuanya adalah penyokong pasukan

bolasepak KELANTAN.Masing-masing dengan pakaian rasmi mereka -warna

MERAH…..Kebetulan lak saya pakai baju merah time tu so takde diorang

jeling tajam kan……

Gambar penyokong red warrior 1 Gambar & Video Kemenangan KELANTAN vs Negeri Sembilan 2010

Ketibaan penyokong RED WARRIORS

Gambar penyokong red warrior 2 Gambar & Video Kemenangan KELANTAN vs Negeri Sembilan 2010

Ramai kan…. cuba kira ada brapa ramai dalam gambar nie ???

Sememangnya lepas apabila sampai kat perkarangan stadium tue boleh kata

99% tapak gerai jualan barangan dan cenderamata adalah dari pasukan

KELANTAN…. Kalau NEGERI SEMBILAN saya cuma perasan adalah DUA

gerai je laaa…..

Gerai jualan jersi Negeri sembilan Gambar & Video Kemenangan KELANTAN vs Negeri Sembilan 2010

Gerai jualan JERSI NEGERI SEMBILAN

Gerai kelab penyokong negeri sembilan Gambar & Video Kemenangan KELANTAN vs Negeri Sembilan 2010

Penyokong RED WARRIOR di gerai N.SEMBILAN… maybe member dia kot…

Antara gerai jualan pertama berdekatan stesen STAR LRT

Vuvuzela piala malaysia Gambar & Video Kemenangan KELANTAN vs Negeri Sembilan 2010

Peniaga vuvuzela piala malaysia Gambar & Video Kemenangan KELANTAN vs Negeri Sembilan 2010

Gambar penjual vuvuzela Gambar & Video Kemenangan KELANTAN vs Negeri Sembilan 2010

Memang ramai gak yang jual alat bunyian ( trumpet ) nie…..

Kalau anda semua biasa pergi tengok bola kat stadium terdapat banyak gerai

jualan makanan dan minuman…..tapi saya cuma sempat amik gambar

gerai KEREPEK nie jeee

Gerai jualan keropok n kerepek Gambar & Video Kemenangan KELANTAN vs Negeri Sembilan 2010

Keropok + Kerepek Sira …. Enak dimakan begitu sahaja….

Gambar beg jualan red warrior Gambar & Video Kemenangan KELANTAN vs Negeri Sembilan 2010

Gambar pandangan sisi Piala Malaysia Gambar & Video Kemenangan KELANTAN vs Negeri Sembilan 2010

Gambar close up piala malaysia Gambar & Video Kemenangan KELANTAN vs Negeri Sembilan 2010

Dapat tengok secara dekat PIALA MALAYSIA nie…. tiba-tiba ada sorang

brother nie tegur saya….

” Kalau nak amik gambar sambil pegang piala tu boleh…. tapi kena beli tiket

ITALK bernilai rm10 tapi rasa tak berbaloi la pulak…. huhuhu

Gambar penyokong di pintu stadium Gambar & Video Kemenangan KELANTAN vs Negeri Sembilan 2010

Pintu masuk KUNING stadium Gambar & Video Kemenangan KELANTAN vs Negeri Sembilan 2010

Gerai barangan red warrior 1 Gambar & Video Kemenangan KELANTAN vs Negeri Sembilan 2010

Gambar ulat tiket piala malaysia Gambar & Video Kemenangan KELANTAN vs Negeri Sembilan 2010

‘ Urusniaga ‘ di hadapan Kaunter Tiket ……… Hehehehe…..

Jersi red pasukan kelantan Gambar & Video Kemenangan KELANTAN vs Negeri Sembilan 2010

Teddy bear red warrior Gambar & Video Kemenangan KELANTAN vs Negeri Sembilan 2010

Topi merah red warrior Gambar & Video Kemenangan KELANTAN vs Negeri Sembilan 2010

Gambar penyokong fanatik kelantan Gambar & Video Kemenangan KELANTAN vs Negeri Sembilan 2010

Okey…. cukup sudah gambar eksklusif nie…. hik3x….

Jom layan lak video gol jaringan NEGERI SEMBILAN dan gol kemenangan

pasukan bolasepak KELANTAN……

Gol Penalti NEGERI SEMBILAN – Shahurain

Gol KELANTAN – Hairuddin Omar ( HAI-O)

Gol Kemenangan KELANTAN – Badru Radzi ( PIA )

p/s : Sesungguhnya saya BUKAN rakyat kelantan…. i’m rakyat jati PERAK…..

Saper2 nak amik gambar nie just kasi credit je la yea…

427 total views, no views today