SMURF-O-GRAPHY Contest




Stand a chance to win a SONY BRAVIA EX4 46” LCD TV when you send us your most creative photo with The SMURFS and a slogan!

Contest period: 7 – 19 June 2011

Prizes:

app full proxy.php?app=4949752878&v=1&size=o&cksum=35020240031a03551c33ad0b5183aa1f&src=http%3A%2F%2Fimg84.imageshack.us%2Fimg84%2F9420%2Fsonybravia46fullhdlcdtv SMURF O GRAPHY Contest

Grand Prize x 1
1 x SONY BRAVIA EX4 46” LCD TV
1 x Limited Edition “The Smurfs” Tumbler Mug worth RM 200 each
1 x Limited Edition “The Smurfs” Car Sign worth RM 150 each
1 x Limited Edition “The Smurfs” Bookmark Set worth RM 50 each

Consolation Prizes x 5
1 x Limited Edition “The Smurfs” Tumbler Mug worth RM 200 each
1 x Limited Edition “The Smurfs” Car Sign worth RM 150 each
1 x Limited Edition “The Smurfs” Bookmark Set worth RM 50 each

Mechanics:

  1. Take your most creative photo with THE SMURFS at their costume character appearances at The Movie Carnival, IPC shopping Centre (previously known as Ikano Power Centre).
  2. Send us the photo and answer ‘Why you would like to watch The Smurfs in cinemas?’ (in no more than 50 words) Entries can be e-mailed to sonypicturesmalaysia@gmail.com or it can be posted to:SMURFS-O-GRAPHY Contest c/o P. O. Box 8318, Pejabat Pos Kelana Jaya, 46786 Petaling Jaya

Costume Character Schedule at The Movie Carnival

Venue: IPC Shopping Centre (formerly known as Ikano Power Centre)click here for map

Date Time
6 – 10 June 3.00 – 3.30pm, 6.00 – 6.30pm
11 – 12 June 11.30am – 12.00pm, 1.30 – 2.00pm, 6.00 – 6.30pm
13 – 17 June 2.30 – 3.00-pm, 5.30 – 6.00pm
18 – 19 June 11.30 – 12.00pm, 1.30 – 2.00pm, 6.00 – 6.30pm

Yess…. itu lah sedikit sebanyak info contest semasa saya pergi event GLOBAL

SMURF DAY tempohari.So saper yang berminat boleh la amik gambar dengan

watak THE SMURFS  seperti jadual di atas…

Okey lagi gambar menarik semasa event untuk dikongsi bersama….

smurf contest 9 SMURF O GRAPHY Contest

Salah seorang gadis yang menarik perhatian saya…..

smurf contest 10 SMURF O GRAPHY Contest

Kak Ina KL , Cik Lily Putih , Bro Framestone  ….dan gadis ( nanti kasi link tau )

yang juga blogger tapi under MANGGAad

smurf contest 12 SMURF O GRAPHY Contest

Jard ( 1st time jumpa ) ,Kak Ina , Sofi ( 1st time bertemu ) dan CIK LILY….

smurf contest 13 SMURF O GRAPHY Contest

Diorang amik gambar lagi sementara nak tunggu launching event……

smurf contest 2 SMURF O GRAPHY Contest

The PAPA SMURF….

smurf contest 3 SMURF O GRAPHY Contest

The Smurfette….

smurf contest 4 SMURF O GRAPHY Contest

The Clumsy smurf ….Dan inilah TIGA KAREKTOR smurf yang terlibat dalam

SMURF – O – GRAPHY contest…

smurf contest 5 SMURF O GRAPHY Contest

Dan masing-masing ( media , blogger dan pengunjung IPC ) berebut-rebut masa

nak gambar diorang….

smurf contest 7 SMURF O GRAPHY Contest

smurf contest 8 SMURF O GRAPHY Contest

Sehinggakan ada yang menaiki eskalator untuk mendapatkan shot gambar yang

dikehendaki….

smurf contest 11 SMURF O GRAPHY Contest

Tapi CIK LILY tak heran pun nak amik gambar sebab dia dah menang POSTER

EKSKLUSIF filem The Smurf

sony pictures album1 SMURF O GRAPHY Contest

Gambar kami ( bloggers ) yang diambil dari album FACEBOOK Sony Pictures

Malaysia…..

Ringkasnya event agak kurang teratur pengendaliannya dan sama juga seperti

kengkawan blogger yang lain berpendapat sepatutnya diadakan waktu atau

slot khas untuk media dan bloggers untuk launching event nie….

Dan refreshment pulak hanya CUPCAKE dan air mineral mini yang terpaksa

berebut-rebut dengan pengunjung IPC SHOPPING CENTRE ( walaupun

ianya hanya untuk pihak media )….haissh….rasa macam amik bantuan

makanan pun ada rasanya….

Tapi itu lah rezeki pada kitorang pada hari itu…..

smurf contest 6 SMURF O GRAPHY Contest

So untuk anda pembaca blog hazmanfadzil.com apa kata kunjungi IPC

SHOPPING CENTRE untuk menyertai SMURF-O-CONTEST ni.Mungkin rezeki

anda untuk dapat SONY BRAVIE 46 inchi LCD TV……

216 total views, no views today