BRIYANI UDANG GALAH memang sedap !!!




Rasanya dah lebih kurang sebulan jugak saya tak makan nasi briyani nie…..

Selain nasi kandar …. nasi briyani nie memang saya kena makan at least sekali

dalam masa sebulan….Maklum la selera makan saya nie memang boleh tahan

jugak laa – asyik nak makan yang heavy2 jeee….

Semalam setengah hari lepak kat KLCC….. layan DUA movies – KRAYON dan

UNSTOPPABLE (next entry saya citer ).Time lunch pergi cari makanan kat

SIGNATURES level 2…. lalu ternampak HAMEED NASI KANDAR….

hameed nasi kandar BRIYANI UDANG GALAH memang sedap !!!

Logo die simple je kan….

Ape yang menarik perhatian saya ialah….. juadah di bahagian displaynya….

gambar sotong goreng BRIYANI UDANG GALAH memang sedap !!!

Sotong goreng….

gambar ketam goreng BRIYANI UDANG GALAH memang sedap !!!

Ketam goreng

Gambar udang galah BRIYANI UDANG GALAH memang sedap !!!

Udang galah – INI yang buat saya TAK TAHAN nie…..

Terus saya order satu set ………..

Set briyani UDANG BRIYANI UDANG GALAH memang sedap !!!

My set ( Nasi+sayur+sotong+ayam+UDANG GALAH n Sirap)

briyani udang close up BRIYANI UDANG GALAH memang sedap !!!

Kasi CLOSE UP skit….. HARGA JUALAN = RM36.50

kulit UDANG galah BRIYANI UDANG GALAH memang sedap !!!

Tekstur isi UDANG GALAH yang sedap siot……

pinggan kosong BRIYANI UDANG GALAH memang sedap !!!

Dalam masa 10 minit …… dah SETTLE…..Alhamdulillah….

p/s:Teringin nak makan MEE KOLOK laa,any suggestion kat maner yang best ?

217 total views, 4 views today