Gambar Kenangan bersama Pramugari MALAYSIA AIRLINES

Lewat malam tadi ….

Setelah menonton SECARA LANGSUNG PAHANG vs DARUL TAKZIM FC di Saluran

Astro Arena 801 … Saya cuba fikirkan apakah slot MAKAN-MAKAN yang nak diupdate

dan secara tidak sengaja terjumpa satu folder yang ada gambar…..

GAMBAR UKIRAN BUAH-BUAHAN TEMPATAN…

Dan saya cuba ingat balik kat mana gambar nie diambil sebab tengok gaya bukan dalam

bufet hotel yang saya pernah pergi…. Akhirnya baru saya teringat ia adalah gambar semasa

suatu event company tempat saya bekerja tapi bertempat di SUBANG….

Yesss….

Akhirnya saya ingat jugak apabila gambar nie telah mengembalikan memori saya bahawa

ketika nie saya jadi CAMERAMAN BIDAN TERJUN untuk snap gambar semasa event nie

berlangsung…..hehehehhee

Dalam banyak-banyak booth yang ada pada event tu…. saya sangat tertarik pada booth

MASWings – bukan apa sebab jarang dapat melihat petugas salah sebuah anak syarikat

MALAYSIA AIRLINES sebab kebanyakan servis dan destinasinya adalah di kawasan

pedalaman SABAH dan SARAWAK….

Dan sempat jugak la saya mintak rakan setugas untuk mengambil gambar kenangan …. ;)

 

p/s : Mungkin MELASTIK BINTANG  dah baca kot pasal KEMPEN PANAS MELETOP yang

saya dah share di facebook….

1,378 total views, 1 views today