Gambar Kenangan bersama Pramugari MALAYSIA AIRLINES

Lewat malam tadi ….

Setelah menonton SECARA LANGSUNG PAHANG vs DARUL TAKZIM FC di Saluran

Astro Arena 801 … Saya cuba fikirkan apakah slot MAKAN-MAKAN yang nak diupdate

dan secara tidak sengaja terjumpa satu folder yang ada gambar…..

543193 543566615654316 458619134 n Gambar Kenangan bersama Pramugari MALAYSIA AIRLINES

400042 543566612320983 559311281 n Gambar Kenangan bersama Pramugari MALAYSIA AIRLINES

GAMBAR UKIRAN BUAH-BUAHAN TEMPATAN…

Dan saya cuba ingat balik kat mana gambar nie diambil sebab tengok gaya bukan dalam

bufet hotel yang saya pernah pergi…. Akhirnya baru saya teringat ia adalah gambar semasa

suatu event company tempat saya bekerja tapi bertempat di SUBANG….

184580 543566618987649 117737656 n Gambar Kenangan bersama Pramugari MALAYSIA AIRLINES

184519 543566675654310 506727040 n Gambar Kenangan bersama Pramugari MALAYSIA AIRLINES

Yesss….

Akhirnya saya ingat jugak apabila gambar nie telah mengembalikan memori saya bahawa

ketika nie saya jadi CAMERAMAN BIDAN TERJUN untuk snap gambar semasa event nie

berlangsung…..hehehehhee

282826 543566678987643 2097418859 n Gambar Kenangan bersama Pramugari MALAYSIA AIRLINES

426821 543566762320968 329252804 n Gambar Kenangan bersama Pramugari MALAYSIA AIRLINES

Dalam banyak-banyak booth yang ada pada event tu…. saya sangat tertarik pada booth

MASWings – bukan apa sebab jarang dapat melihat petugas salah sebuah anak syarikat

MALAYSIA AIRLINES sebab kebanyakan servis dan destinasinya adalah di kawasan

pedalaman SABAH dan SARAWAK….

72883 543566685654309 795581793 n Gambar Kenangan bersama Pramugari MALAYSIA AIRLINES

226615 543566725654305 409466046 n Gambar Kenangan bersama Pramugari MALAYSIA AIRLINES

Dan sempat jugak la saya mintak rakan setugas untuk mengambil gambar kenangan …. icon wink Gambar Kenangan bersama Pramugari MALAYSIA AIRLINES

 

p/s : Mungkin MELASTIK BINTANG  dah baca kot pasal KEMPEN PANAS MELETOP yang

saya dah share di facebook….

788 total views, 4 views today