Filem PAKU PONTIANAK bukan filem SERAM !!!

filem paku pontianak

Malam tadi ….

Sempat la saya pergi menonton filem PAKU PONTIANAK dengan penuh semangat

nak tengok filem lagi UQASHA SENROSE….

Walaupun saya tidak berpeluang untuk menonton filem ini pada press screening

tempohari …. Saya takde masalah untuk mengeluarkan wang saku sendiri untuk

menonton filem melayu demi menyokong industri tempatan….

nelydia senrose

Menariknya….

Sejurus saya masuk panggung wayang dan duduk menonton…. para penonton lain

terutamanya gadis dan wanita lebih BERSUARA MENGENAI FIKIZAL dan SUARA Uqasha

Senrose nie…. Kelakar pulak bila dengar kata-kata yang mereka lontarkan….mungkin

ada perbandingan dengan NELYDIA SENROSE la kan….

Ringkasnya….

Setelah menonton filem PAKU PONTIANAK ini jujur saya katakan sebagai penonton

yang MEMBAYAR TIKET WAYANG – filem nie belum sampai tahap MOOD SERAM bagi

saya… Cuma unsur kejutan dan suspen tu memang ada…. Dan sesuai jugaklah nak

tonton filem nie sebagai mengisi masa lapang bersama teman wanita atau sesiapa

yang agak LEMAH SEMANGAT… confirm boleh tengok reaksi NERVOUS diorang….hehehe

Apapun ….

Suatu usaha yang baik dari team DAVID TEO membawa muka heroin baru ke layar

perak…. Dan telah terbukti dengan kejayaan WAWA ZAINAL di persada seni sekarang

kan….

 

P/S : Semua kredit gambar pada >>> TEAM MIG ONLINE <<<<

1,076 total views, 4 views today