Filem PAKU PONTIANAK bukan filem SERAM !!!

filem paku pontianak Filem PAKU PONTIANAK bukan filem SERAM !!!

Malam tadi ….

Sempat la saya pergi menonton filem PAKU PONTIANAK dengan penuh semangat

nak tengok filem lagi UQASHA SENROSE….

557442 618893181465623 1545760522 n Filem PAKU PONTIANAK bukan filem SERAM !!!

Walaupun saya tidak berpeluang untuk menonton filem ini pada press screening

tempohari …. Saya takde masalah untuk mengeluarkan wang saku sendiri untuk

menonton filem melayu demi menyokong industri tempatan….

1150338 618893254798949 1567802210 n Filem PAKU PONTIANAK bukan filem SERAM !!!

1150891 618893891465552 1990315806 n Filem PAKU PONTIANAK bukan filem SERAM !!!

Menariknya….

Sejurus saya masuk panggung wayang dan duduk menonton…. para penonton lain

terutamanya gadis dan wanita lebih BERSUARA MENGENAI FIKIZAL dan SUARA Uqasha

Senrose nie…. Kelakar pulak bila dengar kata-kata yang mereka lontarkan….mungkin

ada perbandingan dengan NELYDIA SENROSE la kan….

599623 618893518132256 589304509 n Filem PAKU PONTIANAK bukan filem SERAM !!!

Ringkasnya….

Setelah menonton filem PAKU PONTIANAK ini jujur saya katakan sebagai penonton

yang MEMBAYAR TIKET WAYANG – filem nie belum sampai tahap MOOD SERAM bagi

saya… Cuma unsur kejutan dan suspen tu memang ada…. Dan sesuai jugaklah nak

tonton filem nie sebagai mengisi masa lapang bersama teman wanita atau sesiapa

yang agak LEMAH SEMANGAT… confirm boleh tengok reaksi NERVOUS diorang….hehehe

1184934 618893614798913 504272139 n Filem PAKU PONTIANAK bukan filem SERAM !!!

Apapun ….

Suatu usaha yang baik dari team DAVID TEO membawa muka heroin baru ke layar

perak…. Dan telah terbukti dengan kejayaan WAWA ZAINAL di persada seni sekarang

kan….

 

P/S : Semua kredit gambar pada >>> TEAM MIG ONLINE <<<<

416 total views, no views today