Hotel PARKROYAL Christmas Day Marathon Buffet

DSC 5839 Hotel PARKROYAL  Christmas Day Marathon Buffet

Bersempena Hari Krismas pada esok hari… pihak HOTEL PARKROYAL KUALA LUMPUR

mengadakan promosi Christmas Day Marathon Buffet Menu.Suatu promosi yang menarik

di mana anda boleh makan buffet bermula pukul 12.30 tengahari sehinggalah pukul

10 malam.Cuma sudah pasti akan ada terma yang dilaksanakan bagi melancarkan

aktiviti makanan  yang agak panjang waktunya.

Jom kita lihat antara menu menarik yea……. 

Read More »

892 total views, no views today

HAZMANFADZIL.COM masuk dalam Harian Metro

HAZMAN HARIAN METRO HAZMANFADZIL.COM masuk dalam Harian Metro

Seminggu sudah berlalu…

Rasanya ramai yang dah tahu dan baca secara kebetulan mengenai blog saya iaitu HAZMANFADZIL.COM masuk suratkhabar HARIAN METRO SATU MUKA SURAT PENUH¬†Yang menariknya saya pun tak tahu mengenainya pada peringkat awal sehinggalah rakan blogger YANA YASSIN tag saya di INSTAGRAM dan FACEBOOK….Kebetulan masa tu pagi sewaktu saya nak masuk kerja….Terus buat hati rasa gembira dan teruja nak beli surat khabar HARIAN METRO jee….

… 

Read More »

2,341 total views, 2 views today

HAZMAN vs FOOD – Menu makan malam APPRECIATION DINNER 2013

Sudah menjadi kebiasaan saya …

Setiap kali menghadiri majlis atau event yang saya hadiri antara subjek yang

menarik perhatian sudah pasti menu makanan yang dihidangkan untuk saya

Begitulah halnya semasa menghadiri MALAM PENGHARGAAN 2013 tempohari

DSC 0053 HAZMAN vs FOOD   Menu makan malam APPRECIATION DINNER 2013

Rakan setugas saya memang dah faham tabiat saya….

Tambah-tambah kalau ada kamera di tangan memang diorang akan kasi peluang saya

ambil gambar makanan terlebih dahulu.Nasib diorang la bila dah duduk semeja dengan

BLOGGER MAKANAN MELAYU macam saya nie . Jom tengok senarai menu yea……. 

Read More »

1,827 total views, 1 views today