Hotel PARKROYAL Christmas Day Marathon Buffet

DSC 5839 Hotel PARKROYAL  Christmas Day Marathon Buffet

Bersempena Hari Krismas pada esok hari… pihak HOTEL PARKROYAL KUALA LUMPUR

mengadakan promosi Christmas Day Marathon Buffet Menu.Suatu promosi yang menarik

di mana anda boleh makan buffet bermula pukul 12.30 tengahari sehinggalah pukul

10 malam.Cuma sudah pasti akan ada terma yang dilaksanakan bagi melancarkan

aktiviti makanan  yang agak panjang waktunya.

Jom kita lihat antara menu menarik yea……. 

Read More »

716 total views, 2 views today

HAZMANFADZIL.COM masuk dalam Harian Metro

HAZMAN HARIAN METRO HAZMANFADZIL.COM masuk dalam Harian Metro

Seminggu sudah berlalu…

Rasanya ramai yang dah tahu dan baca secara kebetulan mengenai blog saya iaitu HAZMANFADZIL.COM masuk suratkhabar HARIAN METRO SATU MUKA SURAT PENUH¬†Yang menariknya saya pun tak tahu mengenainya pada peringkat awal sehinggalah rakan blogger YANA YASSIN tag saya di INSTAGRAM dan FACEBOOK….Kebetulan masa tu pagi sewaktu saya nak masuk kerja….Terus buat hati rasa gembira dan teruja nak beli surat khabar HARIAN METRO jee….

… 

Read More »

1,909 total views, 6 views today

HAZMAN vs FOOD – Menu makan malam APPRECIATION DINNER 2013

Sudah menjadi kebiasaan saya …

Setiap kali menghadiri majlis atau event yang saya hadiri antara subjek yang

menarik perhatian sudah pasti menu makanan yang dihidangkan untuk saya

Begitulah halnya semasa menghadiri MALAM PENGHARGAAN 2013 tempohari

DSC 0053 HAZMAN vs FOOD   Menu makan malam APPRECIATION DINNER 2013

Rakan setugas saya memang dah faham tabiat saya….

Tambah-tambah kalau ada kamera di tangan memang diorang akan kasi peluang saya

ambil gambar makanan terlebih dahulu.Nasib diorang la bila dah duduk semeja dengan

BLOGGER MAKANAN MELAYU macam saya nie . Jom tengok senarai menu yea……. 

Read More »

1,482 total views, 1 views today

Wendy’s 5th Year Anniversary Year End Double Rewards

 Wendys 5th Year Anniversary Year End Double Rewards

Salam hujung minggu….

Hari ni saya update info ringkas mengenai PROMOSI DISKAUN MENU WENDY’S sempena

jualan akhir tahun.Dengan harga di atas sememangnya saya anggap murah berbanding

biasa…..

Bagi yang berkesempatan anda bolehlah kunjungi RESTORAN WENDY’S MALAYSIA

berhampiran dengan rumah anda… Ataupun boleh LIKE dan SHARE post entry agar

rakan-rakan dan famili yang membaca boleh mencuba MENU WENDY’S ini dengan

harga yang sangat berbaloi….

 

p/s : hari ni ada TREASURE HUNT ….. YOSH !!!

575 total views, no views today

HAZMAN vs FOOD – TAT NASI AYAM Stadium Bukit Jalil

DSC 5986 HAZMAN vs FOOD   TAT NASI AYAM Stadium Bukit Jalil

Semasa berkunjung ke KARNIVAL JOM HEBOH tempohari saya menjangkakan cuaca

panas namun pada hari itu hujan renyai-renyai di waktu awal tengahari.Ini secara

tidak langsung memberikan peluang peniaga PAYUNG WARNA WARNI menambah

pendapatan mereka di mana ramai yang mula membeli payung RM10 ni.Saya dan

adik perempuan saya cari tempat berteduh …..

DSC 5988 HAZMAN vs FOOD   TAT NASI AYAM Stadium Bukit Jalil

Dan kami mengambil keputusan untuk masuk di Restoran TAT NASI AYAM yang

dikatakan sedap di kalangan rakan blogger yang telah mencubanya.Rasanya restoran

macam baru bukak je cawangan di Stadium Bukit Jalil nie….

DSC 5991 HAZMAN vs FOOD   TAT NASI AYAM Stadium Bukit Jalil DSC 5992 HAZMAN vs FOOD   TAT NASI AYAM Stadium Bukit Jalil DSC 5994 HAZMAN vs FOOD   TAT NASI AYAM Stadium Bukit Jalil

Ini adalah suasana dan susun atur dalam Restoran TAT NASI AYAM nie …. Boleh

dikatakan luas juga dan sekali imbas saya rasakan ianya boleh memuatkan lebih kurang

100 orang pelanggan dalam satu-satu masa

DSC 5993 HAZMAN vs FOOD   TAT NASI AYAM Stadium Bukit Jalil

Bagi memudahkan urusan jual beli …. Restoran TAT NASI AYAM telah memperkenalkan

set COMBO MEAL 1 ( Nasi ayam + air gelas ) set COMBO MEAL 2 ( Nasi Ayam + jus botol )

Untuk minuman diorang nak sediakan banyak-banyak seperti gambar di atas – dah

macam jual air kat kantin sekolah pulak kan…

DSC 5989 HAZMAN vs FOOD   TAT NASI AYAM Stadium Bukit Jalil DSC 5990 HAZMAN vs FOOD   TAT NASI AYAM Stadium Bukit Jalil

Melihatkan harga di antara COMBO 1 dan COMBO 2 adalah RM10 : RM11 maka saya

beli yang yang ada air jus dalam botol nie…. Seringgit je beza kan dan terus membuka

bekas nasi ayam tu.Pandangan pertama ayam nie rasa biasa je la cuma nasi ayam

tu memang sedap dan menjadi watak utama tarikan pelanggan.Tindakan bijak juga

dengan penyediaan dalam bekas plastik nie selain pekerja tak payah nak bersihkan

saya yakin mesti ada pelanggan nak bawak pulang bekas nie sebab boleh guna untuk

bekal pergi ofis…. Betul tak ?

UQASHA SENROSE ASK 2013 HAZMAN vs FOOD   TAT NASI AYAM Stadium Bukit Jalil

-Gambar Hiasan-

1,181 total views, 3 views today