Tahniah kepada MALYILLUSION




Yeah…..

Rasanya sebulan sudah berlalu…..

Adik saya – MALY telah berjaya meneruskan latihan amali ( praktikal ) di

HOSPITAL KUALA LUMPUR ( HKL ).Masih lagi teringat masa kitorang pergi

survey route jalan ke HKL guna public transport…..Kelakar kan…..MALY…..

Hazman HKL Tahniah kepada MALYILLUSION

Nana HKL Tahniah kepada MALYILLUSION

Senang je….. Dari KL SENTRAL naik Monorail Chow Kit dan dalam 5 minit

dah sampai….. yeah…

Hurm…. kalau ada rezeki nanti abang belikan jam special yea….

JAM murah Tahniah kepada MALYILLUSION

Design cenggini okey tak ? …. Kalau suka BUNGKUS LIMA pun boleh …..hehehe

Tag Price Tahniah kepada MALYILLUSION

HARGA yang amat berpatutkan…… ngeh3x…..

p/s : Kalau dapat tajaan jam macam ROSLAN SHAH sure best kan….. icon wink Tahniah kepada MALYILLUSION

182 total views, 1 views today

Lunch Date with blogger MALYILLUSION – KYROS KEBAB




Pada hari ahad lepas saya telah meluangkan masa untuk keluar lunch date

bersama dengan blogger MALYILLUSION. Sapa-sapa yang perasan actually

si MALY nie adik bongsu saya yang kini buat praktikal kat HOSPITAL KUALA

LUMPUR

Gambar nana Lunch Date with blogger MALYILLUSION   KYROS KEBAB

Maly – amik gambar nie buat profile baru yea….  :p

Sebenarnya kitorang time tu plan nak tengok FILEM NGANGKUNG dalam pukul

3.45 petang dan oleh kerana tiba kat METRO KAJANG tu awal dalam pukul 2 so

masa yang terluang diisi dengan menjamu selera – KYROS KEBAB

Poster NGANGKUNG Lunch Date with blogger MALYILLUSION   KYROS KEBAB

Poster FILEM NGANGKUNG

Tiket Ngangkung Lunch Date with blogger MALYILLUSION   KYROS KEBAB

Ambik COUPLE SEAT – padahal tengok ngan adik jeee….. huhuhu

Anyway filem NGANGKUNG nie yang dikategorikan genre KOMEDI SERAM

memang la kelakar untuk hiburan di hujung minggu.Saya memang sarankan

anda tonton filem nie…..Dan dikhabarkan filem nie dah capai kutipan sebanyak

EMPAT PULUH JUTA RM3.6 juta dalam masa seminggu……Dasat kan….

Okey….

Berbalik citer pasal makan KYROS KEBAB nie aritu menu yang kami pilih ialah…

Set kebab kentang Lunch Date with blogger MALYILLUSION   KYROS KEBAB

Set kentang+salad+Daging mixload ( kambing-ayam-daging)

Kebab zoom Lunch Date with blogger MALYILLUSION   KYROS KEBAB

Hirisan daging yang sedap – secukup rasa….

Ice lemon tea Lunch Date with blogger MALYILLUSION   KYROS KEBAB

Minum ais lemon tea…… penghilang dahaga

Majalah klik Lunch Date with blogger MALYILLUSION   KYROS KEBAB

Sambil makan MALY baca MAJALAH KLIK !

Saya pula…..baca

Majalah pc Lunch Date with blogger MALYILLUSION   KYROS KEBAB

Majalah PC

– Kononnya nak hidupkan tabiat membaca la nie…… icon wink Lunch Date with blogger MALYILLUSION   KYROS KEBAB

Kyros kebab Lunch Date with blogger MALYILLUSION   KYROS KEBAB

Jadi …. kepada anda yang inginkan makanan ringkas dan mengenyangkan

kunjungilah cawangan KYROS KEBAB yang berhampiran…..

P/S: Esok atau lusa saya akan citer pasal AYAM GORENG GUNTING….. hehehe

358 total views, no views today