HAZMAN vs FOOD – Mcdonalds Spicy Chicken McWrap

600408 10152874578645023 118643368 n HAZMAN vs FOOD   Mcdonalds Spicy Chicken McWrap

Dua hari lepas…

Boleh saya terperasan iklan menu baharu McDonalds di wall facebook mereka…. dan baru

semalam saya berkesempatan untuk terjah di Restoran McDonalds selepas lapangan

terbang KLIA untuk mencubanya….

993788 617418118269165 740147751 n HAZMAN vs FOOD   Mcdonalds Spicy Chicken McWrap

Inilah apa yang saya makan semalam…. Habis penuh satu meja yea…. dan cili sos nie

memang minimum mesti ada sekurang-kurangnya LIMA BEKAS walaupun tahu ianya pedas

971772 617418121602498 1967375544 n HAZMAN vs FOOD   Mcdonalds Spicy Chicken McWrap

French Fries nie amik saiz LARGE untuk dapatkan McShacker yea….

969192 617418114935832 70465845 n HAZMAN vs FOOD   Mcdonalds Spicy Chicken McWrap

Inilah dia…. Rupanya packing Mcdonalds Spicy Chicken McWrap – Lebih kurang sama

sahaja dengan poster dan iklan…. Kalau tak silap panjang 10 INCI nie tau…. !!! hehehehe

1006238 617419588269018 469968703 n HAZMAN vs FOOD   Mcdonalds Spicy Chicken McWrap

Apabila saya buka McWrap …. inilah rupa roti tortilla yang kelihatan memang membuka

selera saya nie….

1006194 617418151602495 1939441563 n HAZMAN vs FOOD   Mcdonalds Spicy Chicken McWrap

Saya kasi ZOOM sikit – Boleh nampak daun salad dan sayuran digunakan nie adalah

kelihatan segar dan tersusun rapi…kepingan ayam pun memang kena dengan kombinasi

secara keseluruhannya….

1006240 617418164935827 1066675872 n HAZMAN vs FOOD   Mcdonalds Spicy Chicken McWrap

Untuk harga pula ( ramai suka tanya ┬ánie ) Saya dah siap-siap snap untuk anda yea….

Jangan nak mengada tanya kat ruangan komen…Dengan merujuk gambar di atas maka

anda boleh rancang bila nak belanja saya makan dengan budget dan kira-kira yang

mencukupi….. hik3x

 

p/s : Siapa sanggup lawan makan Mcdonalds Spicy Chicken Mcwrap dengan saya ???

1,126 total views, 2 views today

HAZMAN vs FOOD – McDonalds Double Smookin’ BBQ Beef Burger

560168 10152699581350023 224358176 n HAZMAN vs FOOD   McDonalds Double Smookin BBQ Beef Burger

Saya terperasa pulak tengahari semalam….

Ada menu baharu apabila terbaca hebahan di FACEBOOK McDONALDS MALAYSIA….

Ianya dikenali sebagai set Mcdonalds Smoking BBQ BEEF

557891 589942607683383 1459222643 n HAZMAN vs FOOD   McDonalds Double Smookin BBQ Beef Burger

Saya pun terus la singgah ke Restoran McDonalds KOTA WARISAN sejurus selepas pulang

dari pejabat petang semalam……Sungguh menarik sebab saya makan dua perisa makanan

segera BAHARU tapi berlainan jenama – DUA HARI LEPAS baru je makan AYAM PEDAS

ALA KOREA

67545 589942614350049 1580329269 n HAZMAN vs FOOD   McDonalds Double Smookin BBQ Beef Burger

Oleh kerana dapat merasakan burger nie kecil…. maka saya terus pesan set daging yang

double….hahahahha

563091 589942611016716 1204550124 n HAZMAN vs FOOD   McDonalds Double Smookin BBQ Beef Burger

Set yang ada french fries biasa saya tukar dengan twister / spiral fries tapi kena tambah

duit la yea dalam rm1.68 bersama set burger tue ….

559702 589942641016713 285855144 n HAZMAN vs FOOD   McDonalds Double Smookin BBQ Beef Burger

Ringkasnya…. saya suka jugak burger nie cuma DAGINGnya NIPIS walaupun SAYA dah amik

DOUBLE burger…. Mungkin itulah strategi pemasaran diorang mengurangkan daging

dengan harga┬árendah ketika McValue LUNCH dan DINNER…..Kalau ikutkan nasfu selera

makan memang boleh aje saya makan satu lagi Mcdonalds Smookin’ BBQ Beef ALA CARTE…

Baru akan timbul rasa kenyang …… hehehehhe

 

p/s : SOS CILI Mcdonalds agak pedas berbanding FAST FOOD lain….

2,075 total views, 2 views today

HAZMAN VS FOOD – Menu KONTROVERSI McDonalds Malaysia

551461 10152553597545023 104567889 n HAZMAN VS FOOD   Menu KONTROVERSI McDonalds Malaysia

Ada suatu hari tu….

Saya terperasan menu baru di facebook Mcdonalds ….. ianya semacam menarik perhatian saya untuk terjah ke Restoran Mcdonalds yang paling dekat dengan rumah saya ( NILAI )… 

Read More »

1,369 total views, 1 views today