HAZMAN vs FOOD – Mcdonalds Spicy Chicken McWrap

Dua hari lepas…

Boleh saya terperasan iklan menu baharu McDonalds di wall facebook mereka…. dan baru

semalam saya berkesempatan untuk terjah di Restoran McDonalds selepas lapangan

terbang KLIA untuk mencubanya….

Inilah apa yang saya makan semalam…. Habis penuh satu meja yea…. dan cili sos nie

memang minimum mesti ada sekurang-kurangnya LIMA BEKAS walaupun tahu ianya pedas

French Fries nie amik saiz LARGE untuk dapatkan McShacker yea….

Inilah dia…. Rupanya packing Mcdonalds Spicy Chicken McWrap – Lebih kurang sama

sahaja dengan poster dan iklan…. Kalau tak silap panjang 10 INCI nie tau…. !!! hehehehe

Apabila saya buka McWrap …. inilah rupa roti tortilla yang kelihatan memang membuka

selera saya nie….

Saya kasi ZOOM sikit – Boleh nampak daun salad dan sayuran digunakan nie adalah

kelihatan segar dan tersusun rapi…kepingan ayam pun memang kena dengan kombinasi

secara keseluruhannya….

Untuk harga pula ( ramai suka tanya  nie ) Saya dah siap-siap snap untuk anda yea….

Jangan nak mengada tanya kat ruangan komen…Dengan merujuk gambar di atas maka

anda boleh rancang bila nak belanja saya makan dengan budget dan kira-kira yang

mencukupi….. hik3x

 

p/s : Siapa sanggup lawan makan Mcdonalds Spicy Chicken Mcwrap dengan saya ???

2,403 total views, 4 views today

HAZMAN vs FOOD – McDonalds Double Smookin’ BBQ Beef Burger

mcdonalds delivery menu

Saya terperasa pulak tengahari semalam….

Ada menu baharu apabila terbaca hebahan di FACEBOOK McDONALDS MALAYSIA….

Ianya dikenali sebagai set Mcdonalds Smoking BBQ BEEF

mcdonalds delivery menu

Saya pun terus la singgah ke Restoran McDonalds KOTA WARISAN sejurus selepas pulang

dari pejabat petang semalam……Sungguh menarik sebab saya makan dua perisa makanan

segera BAHARU tapi berlainan jenama – DUA HARI LEPAS baru je makan AYAM PEDAS

ALA KOREA

mcdonalds delivery menu

Oleh kerana dapat merasakan burger nie kecil…. maka saya terus pesan set daging yang

double….hahahahha

mcdonalds delivery menu

Set yang ada french fries biasa saya tukar dengan twister / spiral fries tapi kena tambah

duit la yea dalam rm1.68 bersama set burger tue ….

mcdonalds delivery menu

Ringkasnya…. saya suka jugak burger nie cuma DAGINGnya NIPIS walaupun SAYA dah amik

DOUBLE burger…. Mungkin itulah strategi pemasaran diorang mengurangkan daging

dengan harga rendah ketika McValue LUNCH dan DINNER…..Kalau ikutkan nasfu selera

makan memang boleh aje saya makan satu lagi Mcdonalds Smookin’ BBQ Beef ALA CARTE…

Baru akan timbul rasa kenyang …… hehehehhe

 

p/s : SOS CILI Mcdonalds agak pedas berbanding FAST FOOD lain….

2,987 total views, 1 views today

HAZMAN VS FOOD – Menu KONTROVERSI McDonalds Malaysia

Photo: The best lunch & dinner deal in town just got better! 3 great choices for only RM5.95 each!Enjoy everyone’s favorite McChicken, or indulge in 2 new burgers: the Beef & Egg, or the McEgg Deluxe. It's 3 great choices, all for only RM5.95 each!So enjoy it today for lunch or dinner, only at McDonald’s.

Ada suatu hari tu….

Saya terperasan menu baru di facebook Mcdonalds ….. ianya semacam menarik perhatian saya untuk terjah ke Restoran Mcdonalds yang paling dekat dengan rumah saya ( NILAI )… 

Read More »

1,853 total views, no views today