Springy Noodle With Tempura Prawn – NOODLE STATION MIDVALLEY

Semalam …

Sehari suntuk saya berada di MID VALLEY – movie marathon punya pasal la kan…..selepas selesai tayangan filem kedua saya pun mencari-cari kedai makan yang menarik….Mula-mula ingatkan nak makan di food court jee…tapi macam takde naluri untuk lepak makan kat situ….Then A.Y.A.N.G saya telah suggestkan makan kat NOODLE STATION …..

DSC 1617 Springy Noodle With Tempura Prawn   NOODLE STATION MIDVALLEY

Actually inilah kali pertama saya singgah makan kat noodle station nie….bukan takde niat nak mencuba…..cuma bila nak terjah je mesti tak ramai sangat pelanggan yang makan….secara tak langsung membuatkan saya fikir ianya tak berapa sedap ….cepat sangat buat kesimpulan kan……. 

Read More »

534 total views, no views today