Saya adalah WINNER of KFC 40th years So Good Moment Contest

1237869 670790389598604 409786843 n Saya adalah WINNER of KFC 40th years So Good Moment Contest

Dua hari lepas….

Pulang dari pejabat…. bertemu dengan jiran sebelah rumah….mengatakan ada sampul

berdaftar untuk saya.Rupa-rupanya surat dari KFC EVENT MALAYSIA yang hantar

dengan syarikat perkhidmatan kurier

1175737 670790379598605 1147192561 n Saya adalah WINNER of KFC 40th years So Good Moment Contest

Alhamdulillah…

Saya adalah salah seorang pemenang KFC 40TH SO GOOD MOMENT CONTEST yang

saya sendiri dah tak ingat bila masa saya sertai tempohari…. hehehhe….Dan dapatlah

voucher tunai RM10 tapi menariknya sebab ianya boleh beli samada RASAMAS , KFC

mahupun PIZZA HUT….

1234030 10151686546374247 210497341 n Saya adalah WINNER of KFC 40th years So Good Moment Contest

Cadangannya….

Nak beli menu SARAPAN KFC – Boleh dapat DUA SET MENU kan….. Tengoklah , mungkin

nak ajak ADIK PEREMPUAN BLOGGER PALING KACAK untuk teman saya sarapan pagi

Serius… memang adik beliau dalam kategori cantik… icon smile Saya adalah WINNER of KFC 40th years So Good Moment Contest

472 total views, 5 views today

HAZMAN vs FOOD – Mee Jawa Tulang Senawang

923040 595780157099628 1843725402 n HAZMAN vs FOOD   Mee Jawa Tulang Senawang

Masih ingat tak lagi post entry saya ambil stok SAMBAL GORENG KENTANG dan REMPEYEK

KACANG TANAH untuk dibuat review di blog nie… ? Sebenarnya saya pergi sendiri berjumpa

dengan tokey tersebut di senawang….Dan sebelum berjumpa saya singgah makan di medan

selera PENGHULU CANTIK ( sila google yea )

317334 595780160432961 653797738 n HAZMAN vs FOOD   Mee Jawa Tulang Senawang

Bersama rakan saya …. singgah di kedai makan MAK SITI nie…..dia mencuba MEE JAWA

AYAM GORENG

922731 595780163766294 352736696 n HAZMAN vs FOOD   Mee Jawa Tulang Senawang

Bila saya tengok AYAM SEKETUL dengan bahagian isi yang banyak memang membuka

selera nak makan mee jawa nie….dan pastinya akan mengenyangkan perut yang kosong…..

934892 595780187099625 1357988521 n HAZMAN vs FOOD   Mee Jawa Tulang Senawang

Saya pula mencuba MEE JAWA TULANG – suatu menu yang pertama kali saya jumpa sebab

kat negeri lain takde rasanya…. ataupun saya je yang perasan…..

934152 595780220432955 1809182275 n HAZMAN vs FOOD   Mee Jawa Tulang Senawang

Untuk menambahkan perisa saya tambah sambal cili homemade kedai mak siti dicampur

bersama dengan mee jawa tulang yang nak makan tue….sedikit unik sebab ianya pekat

manis …..Dan apabila digaulkan dalam pinggan mee tu terus buat saya berselera untuk

meneruskan setiap suapan ….

931352 595780197099624 1275031263 n HAZMAN vs FOOD   Mee Jawa Tulang Senawang

Tulang yang ada nie masih banyak isinya… maka saya boleh gigit dan makan dagingnya….

makan bersulamkan dengan kuah mee jawa nie menjadikan ianya kombinasi yang sedap

untuk deria rasa kita….

383306 595780203766290 1089956362 n HAZMAN vs FOOD   Mee Jawa Tulang Senawang

Bagi setiap pinggan ( MEE JAWA TULANG dan AYAM ) ianya berharga RM5 setiap satu….

Suatu sememangnya berbaloi untuk wang anda dalam menikmati menu sarapan pagi yang

sedikit berbeza dari kebiasaan yang kita ambil….

 

p/s : Kat mana lagi tempat makan best dan sedap di SENAWANG ?

952 total views, 6 views today

Menu SARAPAN PAGI RINGKAS

Hari isnin kembali lagi….

Saya rasa tak puas bangun tidur pagi tadi setelah SEDAP MIMPI babak menarik bersama MY GEREK…. ( hahahahahaha )

487490 577355742275403 1531089060 n Menu SARAPAN PAGI RINGKAS

Dua minggu lepas saya menghadiri DANGEROUS GOOD REGULATION AWARENESS selama suatu hari…. Kursus sehari mengenai BARANGAN BAHAYA – ianya wajib untuk setiap pekerja syarikat penerbangan…..Nasib baik ujian ringkas yang diberikan saya boleh jawab dengan penuh keyakinan….. ;)… 

Read More »

1,784 total views, 3 views today