MINI CONTEST : Tiga POST ENTRY BLOG diperlukan

Hari ini…

Saya tidak berapa sihat , sejak malam tadi badan macam nak panas je rasanya….

Pagi nie pulak rasa selsema dan masa update post entry nie pun berselubung dengan

sweater – nak kasi kuar sikit PELUH JANTAN dan TERUNA nie….hehehehe

So terus kepada MINI CONTEST…. Just berikan LINK POST ENTRY untuk gambar

di bawah yea….

DSC 1520 MINI CONTEST : Tiga POST ENTRY BLOG diperlukan

Pulut kuning berhias 4 MINI CONTEST : Tiga POST ENTRY BLOG diperlukan

5032730860 c23cfcd518 MINI CONTEST : Tiga POST ENTRY BLOG diperlukan

Rasanya pembaca blog nie mesti bijak-bijak belaka kan…. so bolehlah

mulakan pencarian untuk LINK POST ENTRY untuk gambar-gambar

di atas yea….

Semua jawapan anda hendaklah dihantar ke email saya :-

>>> species1980[@]yahoo.com <<< sebelum pukul 7 malam tau….

 MINI CONTEST : Tiga POST ENTRY BLOG diperlukan

TIGA RAKAN BLOGGER yang berjaya berikan LINK POST ENTRY yang tepat akan saya

berikan rm10 setiap seorang…. Ingat kena dapat jawapan terus email saya tau….

UPDATE :-

Pemenang dengan MASA TERPANTAS….

– ROSMADI SALLEH

– AINUM M

– AWAN DAMAI

Nanti saya follow up email yea….

 

p/s : InsyaALLAH malam nie berbuka puasa di RESTORAN SONGKET KUALA LUMPUR

1,103 total views, no views today

Tawaran SPONSORED JOB RM10 untuk RAKAN BLOGGER

Saya ada terfikir…..

Untuk memberikan SPONSORED JOB kepada rakan blogger dan pembaca blog

ini …. Tapi takut kurang mendapat sambutan la pulak kan…..Tidak mahu

berfikiran negatif saya publish jugak post entry nie untuk melihat respon dari

anda semua….

 Tawaran SPONSORED JOB RM10 untuk RAKAN BLOGGER

Cuma apa yang saya mampu lakukan ketika ini ialah menawarkan hanya rm10 untuk

setiap SPONSORED JOB yang bakal saya tawarkan….

 Tawaran SPONSORED JOB RM10 untuk RAKAN BLOGGER

sumber

Jadi kepada rakan blogger yang berminat SILA TINGGALKAN KOMEN jika

anda berminat untuk join PROJEK MINI saya nie…Dan buat masa nie saya mungkin

tawarkan HANYA SEPULUH BLOGGER PERTAMA 

 

p/s : Nyatakan juga KENAPA anda nak join SPONSORED JOB nie….

254 total views, no views today

MINI CONTEST : Teka MAKSUD perkataan GEREK

Nampaknya….

Dah DUA MINGGU kita telah menjalani ibadah berpuasa di bulan ramadan ini….

Disebabkan hari isnin adalah cuti umum pasti ramai jugak rakan-rakan yang

mengambil kesempatan ini untuk berbuka di kampung kan….

Jom+Bermain+Teka Teki%2521 MINI CONTEST : Teka MAKSUD perkataan GEREK

Pada post yang sebelum nie saya ada menyatakan bahawa saya hanya ada

GEREK jee…. Dan menjadi pertanyaan kepada DUA ORANG PENERAJU

KOMEN blog nie…. hahahahaha

 MINI CONTEST : Teka MAKSUD perkataan GEREK

So…

Saya ingin menawarkan rm10 kepada TIGA ORANG pembaca yang berjaya meneka

maksud perkataan GEREK ini.. Dan pastinya ia bukanlah BASIKAL di kalangan orang

PULAU PINANG mahupun GEREK ( orang JOHOR / SINGAPURA ) yea…. Cuba cari yea

klu boleh di dapati pada post entry ini :-

>>> INFO MENGENAI GEREK <<<

>>> MAKLUMAT TENTANG GEREK <<<

 

Mini contest nie saya tutup sehingga pukul 7 malam ini…. SELAMAT MENCUBA !!!!

UPDATE !!!

Ikut masa komen di blog nie TIGA ORANG PERTAMA yang berjaya jawab ialah :-

– Tompok ( sila email direct saya di >> species1980[@]yahoo.com )

MADKIE

SIEZUKA 

Kalau rajin email lah nombor akaun yea TOMPOK dan MADKIE kalau takde

balasan hari isnin saya personally email mintak nombor akaun anda tau

 

p/s : Maka terbongkarlah maksud GEREK yang saya maksudkan…..

529 total views, 1 views today