DUA Pas Eksklusif Digi WWWow Awards untuk pembaca blog HAZMANFADZIL.COM

Nampaknya …

Hari ini adalah hari terakhir untuk DIGI WWWOW AWARDS dan update yang terbaru

ialah blog HAZMANFADZIL.COM ini telah berjaya mengukuhkan kedudukan di tangga

KE ENAM …. ianya adalah hasil VOTE para rakan blogger dan pembaca blog nie…

Cuma masih belum dapat target asal saya iaitu untuk mendapat sekurang-kurangnya

TOP 5 ( untuk jadi FINALIS )

Baiklah ….

Saya ada info mengenai BAGAIMANA CARA ANDA NAK DAPATKAN DUA PAS 

EKSKLUSIF DIGI WWWOW AWARDS ….

Masthead updated outline 140312 DUA Pas Eksklusif Digi WWWow Awards untuk pembaca blog HAZMANFADZIL.COM

Untuk dapatkan PAS EKSKLUSIF DIGI WWWOW AWARDS … mula-mula anda mestilah

salah seorang ” DIGI EVANGELIST ” dan berikut adalah syarat-syarat lain :-

1. Nominate yourself for any of the categories and submit your submission   at http://wwwow.my
2. Take a screenshot of your successful submission and upload it in your blog.
3. Submit your blog permalink in the form below
4. Deadline of the contest, 12:00pm, 13th May 2012 (Sunday)

Saya MOHON MAAF di atas kelewatan untuk berkongsi info nie…. so sesiapa yang

sempat baca post entry nie sebelum pukul 12 tengahari boleh la klik link di bawah

untuk tindakan lanjut

>>>> PAS EKSKLUSIF DIGI WWWOW AWARDS <<<

===============================================================

52c7380a 3e0f 4c62 bdcf c86eacb9e59e DUA Pas Eksklusif Digi WWWow Awards untuk pembaca blog HAZMANFADZIL.COM

Dan untuk HARI TERAKHIR nie saya RAYU UNDIAN rakan-rakan dan PEMBACA BLOG

HAZMANFADZIL.COM untuk vote saya untuk

NUFFNANG FAVE MAKAN MAKAN EXPERT

Sila klik pada BANNER atau LINK di atas untuk berikan UNDIAN anda…. Segala undian

anda amatlah saya hargai….semuanya akan berikan perangsang untuk saya jadi

FOOD BLOGGER YANG HEBAT….

86 total views, no views today

Nasi Arab + Hanith Chicken @ RESTORAN SABA CYBERJAYA

Kalau semalam ….

Saya bercerita pasal FISH GRILLED IKAN SIAKAP kan…. so hari nie saya nak story

pulak pasal menu nasi pulak….

DSC 0266 Nasi Arab + Hanith Chicken @ RESTORAN SABA CYBERJAYA

Bertempat di RESTORAN SABA jugak yea…. kali nie menu nasi dinikmati oleh housemate

saya ….Dan sebelum lupa RESTORAN SABA nie ada cawangannya di KUALA LUMPUR

Ni alamatnya….

Kula Lumpur

1-01 Dataran, Setiawangsa, Jalan Jelatek,

Setiawangsa, 54200 Kula Lumpur

Kebetulan ada jugak di review oleh rakan blogger >>> SHARINGINFOZ <<<

DSC 0269 Nasi Arab + Hanith Chicken @ RESTORAN SABA CYBERJAYA

Melihatkan menu …. Nasi Arab + Hanith Chicken nie adalah ayam yang telah distimkan

dengan SEPULUH HERBA DAN REMPAH RATUS khas dengan menggunakan dapur

arang… menarik kan…. Harga rm12 untuk set biasa dan rm17 untuk set ayam besar….

DSC 0280 Nasi Arab + Hanith Chicken @ RESTORAN SABA CYBERJAYA

Dari gambar di atas anda boleh lihat butiran nasi yang digunakan memang berkualiti

tinggi dan panjang-panjang belaka…( buat kita cepat kenyang ) dan yang berbungkus tu

adalah HANITH CHICKEN….

DSC 0281 Nasi Arab + Hanith Chicken @ RESTORAN SABA CYBERJAYA

Housemate saya amik set ayam SEPARUH ( POTONG DUA ) untuk mengisi perut

beliau yang amat lapar…. anda boleh lihat jus yang terhasil dari rempah ratus khas yang

sebati dengan HANITH CHICKEN nie…

DSC 0282 Nasi Arab + Hanith Chicken @ RESTORAN SABA CYBERJAYA

Oleh kerana HANITH CHICKEN nie adalah masakan stim maka isi daging ayam

nie memang lembut dan empuk… mudah dimakan dan senang nak hadam dalam perut

kita….Untuk harga rm12 dan rm17 saya gerenti ianya berbaloi untuk wang anda…..

Dan di bawah nie adalah peta dan landmark untuk ke RESTORAN SABA CYBERJAYA

PETA RESTORAN SABA CYBERJAYA Nasi Arab + Hanith Chicken @ RESTORAN SABA CYBERJAYA

INFO : Ada contest GA di blog SHAKKIDO.COM >>> sila terjah yea <<<

===============================================================

52c7380a 3e0f 4c62 bdcf c86eacb9e59e Nasi Arab + Hanith Chicken @ RESTORAN SABA CYBERJAYA

Dan untuk DUA HARI mendatang saya RAYU UNDIAN rakan-rakan dan PEMBACA BLOG

HAZMANFADZIL.COM untuk vote saya untuk

NUFFNANG FAVE MAKAN MAKAN EXPERT

Sila klik pada BANNER atau LINK di atas untuk berikan UNDIAN anda…. Segala undian

anda amatlah saya hargai….semuanya akan berikan perangsang untuk saya jadi

FOOD BLOGGER YANG HEBAT….

605 total views, 2 views today

Dapat Cek RM 1298.30 setelah EMPAT TAHUN BLOGGING

Akhirnya….

Cek NUFFNANG yang saya nanti-nantikan telah pun tiba pada hari selasa yang lalu…

dan tentunya anda ada terbaca di blog DUTA PUREEN , MAT TIANG dan duta UNIFI

di mana mereka pun telah cash out cek bulanan mereka…..

Photo0281 Dapat Cek RM 1298.30 setelah EMPAT TAHUN BLOGGING

Alhamdulillah….

Inilah kali pertama setelah EMPAT TAHUN SAYA BERBLOGGING dan kumpul hasil

SPONSORED POST yang saya dapat dari tahun lepas…Dan hari ni sudah pun masuk

ke dalam akaun MAYBANK saya…. ( senyum dalam hati )

Dan bagi menghargai rakan-rakan blogger dan pembaca blog hazmanfadzil.com saya

dan kerjasama SHAKIDDO.COM telah buat contest GA setiap hari…Apabila duit ni dah

masuk semalam…. saya tambahkan lagi DANA TIGA ANGKA untuk hadiah contest

tersebut…

So anda yang berminat nak dapatkan WANG TAMBAHAN HARI INI….bolehlah terjah

ke blog SHAKIDDO.COM yea…

HADIAH FOOD BLOGGER Dapat Cek RM 1298.30 setelah EMPAT TAHUN BLOGGING

Di atas adalah HADIAH UTAMA bagi kategori yang saya sertai iaitu NUFFNANG FAVE

MAKAN MAKAN EXPERT ( Food Blogger ) .Jujur saya katakan andai anda dapat bantu

saya jadi JUARA MAKAN MAKAN nie… hadiah FINE DINING tu pasti saya akan

berikan kepada parents saya….

Cuma niat saya ialah… HADIAH WANG TUNAI rm1000 itu akan saya belanjakan semua

untuk rakan blogger dan pembaca blog hazmanfadzil.com ( samada berikan wang

tunai atau tempah satu restoran untuk 100 orang makan ) …. Yess….itu nawaitu dan niat

saya ANDAI SAYA MENANG NUFFNANG FAVE MAKAN MAKAN EXPERT…..

=============================================================

52c7380a 3e0f 4c62 bdcf c86eacb9e59e Dapat Cek RM 1298.30 setelah EMPAT TAHUN BLOGGING

Dan untuk menjadikan impian kita jadi kenyataan saya RAYU UNDIAN rakan-rakan dan

PEMBACA BLOG HAZMANFADZIL.COM untuk vote saya untuk

NUFFNANG FAVE MAKAN MAKAN EXPERT

Sila klik pada BANNER atau LINK di atas untuk berikan UNDIAN anda…. Segala undian

anda amatlah saya hargai….semuanya akan berikan perangsang untuk saya jadi

FOOD BLOGGER YANG HEBAT….

 

231 total views, no views today

Grilled Fish ( Ikan SIAKAP ) @ Restoran SABA CYBERJAYA

Alhamdulillah….

Tercapai jugak hasrat saya untuk makan di Restoran Saba Cyberjaya memandangkan

sebelum hanya pernah makan sekali di ofis…. Itupun sebab arrangement by member

sepejabat mintak diorang buat delivery ( charge rm30 kot ) masa jamuan untuk bos…

DSC 0274 Grilled Fish ( Ikan SIAKAP ) @ Restoran SABA CYBERJAYA

Kepada sesiapa yang pernah sampai ke restoran SABA CYBERJAYA pastinya perasan

papan tanda nie….cuma saya sampai time lewat petang dan langit masih cerah so

diorang tak pasang la lampu lagi kan….

DSC 0272 Grilled Fish ( Ikan SIAKAP ) @ Restoran SABA CYBERJAYA

Untuk minum pastinya saya pilih minuman PAK ARAB nie…. nak puas hati saya pesan

ADANI TEA POT…. yang diperkayakan dengan ramuan herba ( kayu manis  + cengkih )

DSC 0278 Grilled Fish ( Ikan SIAKAP ) @ Restoran SABA CYBERJAYA

Ni dia….. set teh yang saya pesan…. actually ianya untuk 2,3 orang minum tapi gelasnya

kecik je pun so saya minum sorang-sorang je…. best wooo…..rasa teh berempah

DSC 0284 Grilled Fish ( Ikan SIAKAP ) @ Restoran SABA CYBERJAYA

Okey….

Inilah set yang saya pesan Grilled Fish ( IKAN SIAKAP ) dengan ramuan perencah dan

rempah ratus dari YAMAN….dan yang putih tu rasa macam yogurt laa sebab ada rasa

masam-masam skit….

DSC 0285 Grilled Fish ( Ikan SIAKAP ) @ Restoran SABA CYBERJAYA

Kali pertama rasanya saya  makan IKAN + FRENCH FRIES di restoran makanan ARAB

dan rasanya orang lain pun jarang nak order ikan kan… sebab pastinya akan makan

nasi arab ( MANDI ) … betul tak ?

DSC 0286 Grilled Fish ( Ikan SIAKAP ) @ Restoran SABA CYBERJAYA

Isi IKAN SIAKAP yang telah dipanggang nie sememangnya lembut rasa isinya dan lebih

sedap bila dimakan dengan sambal cili + tomato yang disediakan…. Harga untuk set ni

adalah RM30 yea kawan-kawan…..

DSC 0288 Grilled Fish ( Ikan SIAKAP ) @ Restoran SABA CYBERJAYA

Sebenarnya untuk set ikan grilled nie memang dah ada SEKEPING ROTI tapi diorang

berikan roti tambahan untuk saya…. makna kata takde la ratah isi ikan semata-mata

kan…. hehehehehe

DSC 0290 Grilled Fish ( Ikan SIAKAP ) @ Restoran SABA CYBERJAYA

So bila dah ada kepingan roti tu…. teknik makan saya ialah campurkan ikan + french fries

dalam gulung roti tersebut… dan cicah dengan sambal cili + tomato…. MEMANG SEDAP

SIOT !!!!

Sebagai rujukan nie alamat RESTORAN SABA CYBERJAYA :

CyberJaya

      4800 Suite 0-2, Ground Floor, Block A1, Jalan Perdana,
CBD Perdana, Cyberjaya, 63000 Selangor.

Tel : 03 83202544

Laman web : SABAHOLDINGS.COM.MY

PETA LOKASI RESTORAN SABA CYBER JAYA

====================================================

52c7380a 3e0f 4c62 bdcf c86eacb9e59e Grilled Fish ( Ikan SIAKAP ) @ Restoran SABA CYBERJAYA

Dan untuk TIGA HARI mendatang saya RAYU UNDIAN rakan-rakan dan PEMBACA BLOG

HAZMANFADZIL.COM untuk vote saya untuk

NUFFNANG FAVE MAKAN MAKAN EXPERT

Sila klik pada BANNER atau LINK di atas untuk berikan UNDIAN anda…. Segala undian

anda amatlah saya hargai….semuanya akan berikan perangsang untuk saya jadi

FOOD BLOGGER YANG HEBAT….

441 total views, 1 views today

DIGI AWARDS : Most VIEW Blog vs Most VOTED Blog – FOOD BLOGGER

Untuk kategori NUFFNANG FAVE MAKAN MAKAN EXPERT jom kita lihat siapakah

yang menjadi PERHATIAN !!!!

MOST VIEWED BLOG DIGI AWARDS : Most VIEW Blog vs Most VOTED Blog   FOOD BLOGGER

Untuk senarai MOST VIEW…. blog HAZMANFADZIL.COM dan EYRIQAZZ termasuk

di antara blog yang PALING BANYAK dilihat…. hehehehehe…..

MOST VOTED BLOG DIGI AWARDS : Most VIEW Blog vs Most VOTED Blog   FOOD BLOGGER

Namun ianya tidak berlaku dalam senarai MOST VOTED di mana saya ataupun

eyriqazz  langsung tidak ada yea….Maka dengan itu saya memohon rakan-rakan dan

pembaca blog HAZMANFADZIL.COM ini memberikan UNDIAN ANDA untuk saya

mencapai target sekurang-kurangnya TOP 5 untuk jadi FINALIS dalam kategori yang

saya sertai nie….

52c7380a 3e0f 4c62 bdcf c86eacb9e59e DIGI AWARDS : Most VIEW Blog vs Most VOTED Blog   FOOD BLOGGER

NUFFNANG FAVE MAKAN MAKAN EXPERT

Sila klik pada BANNER atau LINK di atas untuk berikan UNDIAN anda…. Segala undian

anda amatlah saya hargai….semuanya akan berikan perangsang untuk saya jadi

FOOD BLOGGER YANG HEBAT….

 

p/s : Hari ni nak BANK IN CEK NUFFNANG EMPAT ANGKA…. dan pastinya saya akan

kongsi dengan pengundi blog nie…. TERUS BERIKAN UNDIAN ANDA !!!!

113 total views, no views today