Grilled Fish ( Ikan SIAKAP ) @ Restoran SABA CYBERJAYA

Alhamdulillah….

Tercapai jugak hasrat saya untuk makan di Restoran Saba Cyberjaya memandangkan sebelum hanya pernah makan sekali di ofis…. Itupun sebab arrangement by member sepejabat mintak diorang buat delivery ( charge rm30 kot ) masa jamuan untuk bos…

DSC 0274 Grilled Fish ( Ikan SIAKAP ) @ Restoran SABA CYBERJAYA

Kepada sesiapa yang pernah sampai ke restoran SABA CYBERJAYA pastinya perasan papan tanda nie….cuma saya sampai time lewat petang dan langit masih cerah so diorang tak pasang la lampu lagi kan……. 

Read More »

1,320 total views, 2 views today

DIGI AWARDS : Most VIEW Blog vs Most VOTED Blog – FOOD BLOGGER

Untuk kategori NUFFNANG FAVE MAKAN MAKAN EXPERT jom kita lihat siapakah

yang menjadi PERHATIAN !!!!

MOST VIEWED BLOG DIGI AWARDS : Most VIEW Blog vs Most VOTED Blog   FOOD BLOGGER

Untuk senarai MOST VIEW…. blog HAZMANFADZIL.COM dan EYRIQAZZ termasuk di antara blog yang PALING BANYAK dilihat…. hehehehehe…..

MOST VOTED BLOG DIGI AWARDS : Most VIEW Blog vs Most VOTED Blog   FOOD BLOGGER

Namun ianya tidak berlaku dalam senarai MOST VOTED di mana saya ataupun eyriqazz  langsung tidak ada yea….Maka dengan itu saya memohon rakan-rakan dan pembaca blog HAZMANFADZIL.COM ini memberikan UNDIAN ANDA untuk saya mencapai target sekurang-kurangnya TOP 5 untuk jadi FINALIS dalam kategori yang saya sertai nie….

52c7380a 3e0f 4c62 bdcf c86eacb9e59e DIGI AWARDS : Most VIEW Blog vs Most VOTED Blog   FOOD BLOGGER

NUFFNANG FAVE MAKAN MAKAN EXPERT

Sila klik pada BANNER atau LINK di atas untuk berikan UNDIAN anda…. Segala undian

anda amatlah saya hargai….semuanya akan berikan perangsang untuk saya jadi

FOOD BLOGGER YANG HEBAT….

 

p/s : Hari ni nak BANK IN CEK NUFFNANG EMPAT ANGKA…. dan pastinya saya akan

kongsi dengan pengundi blog nie…. TERUS BERIKAN UNDIAN ANDA !!!!

379 total views, 1 views today

HAZMAN vs FOOD ( DUA BIJIK APAM BALIK ZARUL UMBRELLA )

Kalau anda biasa membaca komen-komen dari EKSEKUTIF JUALAN UNIFI pastinya anda akan perasan yang beliau suka usik THE SINGING BLOGGER yang baru-baru ini berjaya memenangi Malaysia International Celebrity Blog dengan cerita APAM BALIK beliau….

DSC 24241 HAZMAN vs FOOD ( DUA BIJIK APAM BALIK ZARUL UMBRELLA )

Dan kalau yang belum baca kisah pengalaman beliau tu…. boleh terjah yea >>>> KISAH APAM BALIK ZARUL UMBRELLA <<<

cabaran ELISSME HAZMAN vs FOOD ( DUA BIJIK APAM BALIK ZARUL UMBRELLA )

Dan kebetulan saya mendapat CABARAN MAKAN APAM BALIK dari salah seorang pembaca setia blog nie – PAKAR BAHASA PENGATURCARAAN KOMPUTER untuk makan APAM BALIK PASAR MALAM …. hehehehehe

DSC 0253 HAZMAN vs FOOD ( DUA BIJIK APAM BALIK ZARUL UMBRELLA )

Kalau ELISSME  suruh saya makan SEBIJIK…. so saya UP kasi DUA BIJIK …. kira dah lebih dari permintaan la kan….. hihihi , cuma satu saya beli yang biasa satu lagi saya beli yang special….murah jugak la…sebab biasa baru rm1.70 dan special hanya rm2

DSC 0259 HAZMAN vs FOOD ( DUA BIJIK APAM BALIK ZARUL UMBRELLA )

Seperti yang anda biasa tengok…. APAM BALIK yang besar tu dipotong empat kan…dan brother yang jual nie memang baik hati… cubalah tengok isi kacangnya ….memang banyak kan….

DSC 0258 HAZMAN vs FOOD ( DUA BIJIK APAM BALIK ZARUL UMBRELLA )

Selain kacang yang banyak….APAM BALIK nie juga diperkayakan dengan bijian JAGUNG yang kuning keemasan…..dan untuk EMPAT POTONGAN APAM BALIK nie saya kunyah telan dalam 5 minit jee…. mudah sahaja….

DSC 0262 HAZMAN vs FOOD ( DUA BIJIK APAM BALIK ZARUL UMBRELLA )

Next ialah APAM BALIK SPECIAL…. sama besar je yang biasa tu cuma lebihnya apam balik nie diletakkan coklat…. rasanya sama je la kan dengan pasar malam kata tempat lain kan….Boleh nampaknya betapa pekatnya coklat dalam apam balik tersebut…..

DSC 0263 HAZMAN vs FOOD ( DUA BIJIK APAM BALIK ZARUL UMBRELLA )

Oleh kerana apam balik mengandungi EKSTRA COKLAT…. makanya ia jadi lebih gebu dan sedikit tebal dari apam balik biasa…Cuma untuk habiskan apam balik special a.k.a coklat nie….. saya agak slow sedikit sebab ianya macam terlebih manis….tapi takde la sampai sepuluh minit….dah settle terus saya minum air mineral banyak-banyak….

” KESIHATAN KENA JAGA JUGAK KAN ” …..Nampak mudah je kan cabaran kali nie…. ? Tapi cuba buat dulu agak-agak boleh abis tak kalau makan sekali yang SPECIAL ( manis sangat ) tu ?

============================================================

52c7380a 3e0f 4c62 bdcf c86eacb9e59e HAZMAN vs FOOD ( DUA BIJIK APAM BALIK ZARUL UMBRELLA )

Dan untuk hari-hari mendatang saya MOHON UNDIAN rakan-rakan dan PEMBACA BLOG

HAZMANFADZIL.COM untuk vote saya untuk

NUFFNANG FAVE MAKAN MAKAN EXPERT

Sila klik pada BANNER atau LINK di atas untuk berikan UNDIAN anda…. Segala undian

anda amatlah saya hargai….semuanya akan berikan perangsang untuk saya jadi

FOOD BLOGGER YANG HEBAT….

1,068 total views, 1 views today