Pizza Hut : CHUNKY LOADED




Tengahari semalam….

Ada juga kengkawan blogger yang offer saya untuk tengok PRA TONTON filem

LIBAS lakonan Rosyam Noor di TGV Wangsa Walk…Namun begitu saya

terpaksa membatalkan pelawaan tersebut di atas komitmen kerja ….

So untuk mengurangkan rasa ralat saya terjah ke Pizza Hut Nilai untuk

mencuba menu baru mereka ” CHUNKY LOADED ” yang dikatakan ada

SEPULUH LAYERS tue…

DSC 1566 Pizza Hut : CHUNKY LOADED

Saya sensorang je semalam…..dan rasanya masa tu memang takde pelanggan lain

selain dari saya¬† jeee….Kalau tak silap dalam pukul 12 tengahari masa tue….

DSC 1551 Pizza Hut : CHUNKY LOADED

Saya pesan ‘plain water’ dengan rm0.50…..

DSC 1571 Pizza Hut : CHUNKY LOADED

Mula-mula saya ingatkan Pizza Hut Chunky Loaded nie ada untuk LUNCH SET yang

regular tapi takde…..Ada yang untuk 2-3 orang punya makan….Sebab nak makan punya

pasal saya order je laaa…..Tapi ala carte je laa , takde sup cendawan ngan garlic bread

Lepas 15 minit….Pizza Hut Chunky Loaded yang dipesan pun sampai…. Dalam hati

terus terfikir…boleh ke saya nak abiskan semua nie….haisshhh

DSC 1576 Pizza Hut : CHUNKY LOADED

Rupa-rupanya pizza nie takde la tebal sangat kepingannya sebab diorang guna tortilla

yang nipis tu kan….dan kulitnya rasa macam rangup skit….

DSC 1572 Pizza Hut : CHUNKY LOADED

 DSC 1579 Pizza Hut : CHUNKY LOADED

Pada saya ianya bukan 10 Layers…. lebih kepada gabungan 10 bahan-bahan yang

terpilih untuk ramuan pizza nie…sebab bila sebut 10 Layers saya terbayangkan pizza

yang besar dan tebal kepingannya…Nasib baik sedap jugak rasanya….Dan dengan

hati yang senang saya dapat habiskan kesemua ENAM keping pizza tersebut….

p/s : Baru tahu kat BANGI dah ada restoran TUPAI-TUPAI…..

 

 

 

221 total views, no views today