McDonald’s GCB dan Kulit Ayam…..

Semalam….

Terbaca status mak buyung si YANA MIB yang teringin sangat nak makan

McDonald’s …siap order guna delivery lagi….sanggup menunggu dalam

masa 30 minit dengan penuh kesabaran…

Terus saya teringat kenangan makan McDonalds’s bersama adik

perempuan saya – blogger MALY RAWR pada hari raya Aidilfitri yang

kedua lalu…Masa kitorang baru je lepas abis tengok wayang citer HANTU

BONCENG kat METRO KAJANG….

So saya sebagai abang yang baik hati offer la nak belanja makan Mcd…

saya order McDonald’s GCB dan adik saya McChicken Deluxe Burger…

DSC 1560 McDonalds GCB dan Kulit Ayam.....

Setelah lebih kurang sebulan tak makan McDonald’s nie ….masing-masing

dengan selamba je order LARGE SET….

DSC 1569 McDonalds GCB dan Kulit Ayam.....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dan untuk rekod ( gaya ayat MAZIDULAKMAL ) sejak GCB ini

diperkenalkan semula itulah pertama kali saya makan set GCB nie…

namun begitu ada sesuatu yang buat saya kurang selesa…..

DSC 1564 McDonalds GCB dan Kulit Ayam.....

DSC 1565 McDonalds GCB dan Kulit Ayam.....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ada KULIT AYAM laaa… kat daging ayam set McD GCB tue….dan disebabkan

saya order DOUBLE GCB….maka dapat la DUA KULIT AYAM nie secara FREE !!!

Terus hilang selera saya nak makan…..

DSC 1562 McDonalds GCB dan Kulit Ayam.....

 

 

 

 

 

 

 

 

Nasib baik la ada set FRENCH FRIES LARGE nie….dapat la saya alas perut nie…

By the way…. apa yang saya cerita ini hanya pengalaman saya je yea….Jangan

sebab baca post entry anda semua tak nak makan Mcd pulak yea….

 

p/s : Time lunch nie kalau ada orang belanja makan FAST FOOD pun okey gak kan

165 total views, no views today