HAZMAN vs FOOD – TAMPIN SENGKUANG CALIT

6513 616947881649522 1463884980 n HAZMAN vs FOOD   TAMPIN SENGKUANG CALIT

Dua minggu lepas….

Saya dan rakan ofis berjalan sampai ke MELAKA semata-mata untuk mencari dan nak

mencuba COCONUT SHAKE yang famous di KLEBANG ….Namun sebabkan pada masa itu

hari minggu dan cuti sekolah orang sangat ramai dan tak jadi singgah….Maka terus sahaja

pergi ke PANTAI KLEBANG ….

1004045 616947871649523 1932917728 n HAZMAN vs FOOD   TAMPIN SENGKUANG CALIT

Semasa nak cari parking kereta…

Mata saya ternampak pulak banner TAMPIN SENGKUANG CALIT nie…terus terjah untuk

beli …. Bukan apa area SEPANG / NILAI takde orang jual rasanya…so inilah peluang bagi

saya menikmati makanan snek kegemaran semasa pulang dari sekolah dulu-dulu

996185 616947888316188 1380626028 n HAZMAN vs FOOD   TAMPIN SENGKUANG CALIT

Nak beli satu memang tak cukup…. Ikut selera saya nie pesan la tiga keping….DUA KEPING

untuk saya SATU KEPING untuk kawan saya …. hahahaha… lagipun saya yang bayarkan

970494 616947921649518 492041270 n HAZMAN vs FOOD   TAMPIN SENGKUANG CALIT

Apabila nampak je saya nak ambil gambar nie…. memang dengan penuh teliti dan sopan

je brother nie sediakan TAMPIN SENGKUANG CALIT nie…siap tanya nak tambah kacang

tu ke tak ? Dan sekeping sengkuang nie dijual hanya RM2 SAHAJA….

943463 616947938316183 954261248 n HAZMAN vs FOOD   TAMPIN SENGKUANG CALIT

Lepak makan kat dalam kereta kejap….Ni saya kasi ZOOM sikit seketul TAMPIN SENGKUANG

CALIT untuk tatapan anda semua yea….Sesungguhnya ia memang sedap dan rangup tau…

Sangat sesuai untuk dimakan waktu petang…. sambil menikmati angin pantai KLEBANG….

 

p/s : Gambar guna SAMSUNG GALAXY S4

 

1,460 total views, 6 views today