Nasi Goreng Sizzling Chicken Chop




Sebelum ni saya hanya pernah sekali sahaja makan sizzling…. itupun masa cuba menu

kat The Makan Place Midvalley – NASI SIZZLING AYAM . Kali ni saya nak cuba gak

makan menu yang lebih kurang sama tapi di kedai makan yang lain ….

DSC 1586 Nasi Goreng Sizzling Chicken Chop

Tak jauh je pun… Station Kopitiam kat Metro Plaza Kajang ….tingkat atas sekali….

DSC 1587 Nasi Goreng Sizzling Chicken Chop

Air nescafe sejuk kurang AIR BATU…..

DSC 15881 Nasi Goreng Sizzling Chicken Chop

Tadaaa….. Nasi Sizzling CHICKEN CHOP sudah sampai….tapi time nie asap yang

kuar berkepul-kepul sudah mulai reda…..hehehehe

DSC 1591 Nasi Goreng Sizzling Chicken Chop

Dia punya french fries besar gak dan sedap dimakan dengan mayonis dan sos cili….

DSC 1602 Nasi Goreng Sizzling Chicken Chop

Rasa nasi gorengnya okey…. secukup rasa tadi takde la marvelous sangat kan…

DSC 15901 Nasi Goreng Sizzling Chicken Chop

Daging chicken chop pun lembut…..cuma kuahnya tu macam biasa-biasa je rasanya….

Dan akan datang mungkin saya akan cuba makan MEE SIZZLING la pulak kan…Agak -

agaknya kalau mee bandung muar sizzling ade jual tak yea….haahahahaha

 

303 total views, no views today