Gambar PENGANTIN BARU punca kekeliruan RAKAN BLOGGER

Pada minggu lepas….

Saya merasa terkejut apabila telah ditegur oleh beberapa rakan facebook yang

mengatakan bahawa saya KAHWIN SENYAP SENYAP tanpa memberitahu

kepada mereka….. Terus saya menafikan lantas ditunjukkan gambar ini….

Pelanduk Dua Serupa Hazman Fadzil Gambar PENGANTIN BARU punca kekeliruan RAKAN BLOGGER

Terdiam kejap saya…. memikirkan saper pulak gerangan MAMAT dalam gambar nie…

Gambar ini turut menjadi perbualan beberapa rakan di pejabat – dan saya GELENG

KEPALA tanda ianya BUKAN GAMBAR SAYA….

Lebih menarik lagi … sejak gambar ini disebarkan oleh BLOGGER JUS POLIGAMI

ia turut mempengaruhi rakan blogger yang lain untuk berkongsi kisah yang sama

>>> SELAMAT PENGANTIN BARU <<<

>>> KAHWIN TAK JEMPUT <<<

>>> KEMBAR HAZMAN FADZIL <<<

Adik LELAKI saya yang juga salah seorang PENAJA SEPETANG BERSAMA BLOGGER

juga menghangatkan lagi suasana apabila mengatakan kononnya PERKAHWINAN RAHSIA

INI memang berlaku….. Aduyai !!!

trafik 24 JANUARI Gambar PENGANTIN BARU punca kekeliruan RAKAN BLOGGER

- Nasib baiklah kadar trafik blog saya sejak beberapa hari setelah GAMBAR PENGANTIN

BARU itu tersiar di alam maya …. ianya lebih stabil dengan lebih kurang 2000UV SEHARI !!!

Sesuatu yang ingin saya tingkatkan dan berterusan di masa akan datang….Secara tidak

langsung memberikan SEMANGAT kepada saya untuk menjauhi SINDROM KENADOTAN.. icon wink Gambar PENGANTIN BARU punca kekeliruan RAKAN BLOGGER

So kesimpulan dari kisah kali ini adalah GAMBAR tersebut bak kat ZIZAN dalam MAHARAJA

LAWAK MEGA – ” Nampak Serupa Tapi Bukan Dia “

 

p/s : Saya masih lagi BUJANG dan TERUNA !!!!

 

287 total views, no views today

Trafik Blog meningkat hanya dengan SMS




Salam Aidilfitri….

Nampaknya hari ini adalah hari ketiga kita menyambut Hari Raya Puasa

setelah secara teknikalnya kita dah menyambut Hari Kebangsaan ke 54

semalam….

Dan seperti yang saya jangka trafik blog saya akan merudum tahap yang

minima sewaktu musim perayaan sebegini…Namun begitu saya agak

terkejut apabila ada juga peningkatan blog nie disebabkan oleh SMS.

SMS yang dimaksudkan ialah SMS HARI RAYA AIDILFITRI yang

menjadi HOT KEYWORD di mana ia dalam kedudukan 1st page dalam

hasil carian google….

Sms Aidilfitri HITS Trafik Blog meningkat hanya dengan SMS
Dan saya percaya ianya akan berulang lagi bila tiba hari raya AidilAdha nanti

tapi mungkin tak sehebat hari raya Aidilfitri nie la kan….

SERP SMS RAYA Trafik Blog meningkat hanya dengan SMS

Kalau nak ikutkan TIGA hari sebelum hari raya blog saya dalam TOP 5

tapi bila tengok kejap tadi hanya dalam 1st page google jee…oklah sebab

masih dapat menghasilkan trafik ke blog…..

Actually saya masih belum sihat 100 % sebab kena bengkak gusi la pulak

dan menyebabkan deria rasa kurang efektif…..To be continue yea

sebab nak pergi makan ubat kejap……

 

p/s : Thank to ABANG JA JA….. sebab listkan blog nie sempena

BLOG DAY…..

122 total views, no views today