Selamat Hari Lahir Hisyamudin Fadzil a.k.a SHAKIDDO.COM

Rezeki tahun ini….

Dapat jugak saya sebagai abang yang SULUNG mengucapkan selamat hari

lahir buat ADIK LELAKI saya dengan post entry khas nie….

15142 1267929664301 3561285 n Selamat Hari Lahir Hisyamudin Fadzil a.k.a SHAKIDDO.COM

Gambar beliau semasa masuk pertandingan bercerita time TADIKA KEMAS

suatu masa dahulu … Dan sayalah yang amik gambar dia nie…. tapi baru perasan

dia pakai seluar pink color tu… ahahhahaha ( Saje je letak gambar klasik nie )

77089 531747433502901 1170320044 n Selamat Hari Lahir Hisyamudin Fadzil a.k.a SHAKIDDO.COM

So apabila lihatkan kalender 17hb tu hari Isnin maka terus cakap ngan my parents untuk

arrange makan-makan adik beradik… Perancangan awal  nak makan D’ARAB CAFE tapi

kedai tu tutup 9 malam…so bertukar makan kat kedai tomyam RESTORAN PERANTAU kat

Sungai Ramal Kajang je….Dan di atas adalah acara kasi hadiah kat birthday boy dengan

gaya baju MASTERCHEF MALAYSIA limited edition….

60951 531747820169529 2052631277 n Selamat Hari Lahir Hisyamudin Fadzil a.k.a SHAKIDDO.COM

576391 531747363502908 995822304 n Selamat Hari Lahir Hisyamudin Fadzil a.k.a SHAKIDDO.COM

230369 531747470169564 568352137 n Selamat Hari Lahir Hisyamudin Fadzil a.k.a SHAKIDDO.COM

576251 531747506836227 1303188972 n Selamat Hari Lahir Hisyamudin Fadzil a.k.a SHAKIDDO.COM

548604 531747576836220 1601407868 n Selamat Hari Lahir Hisyamudin Fadzil a.k.a SHAKIDDO.COM

Semasa menunggu makanan sampai… sempat saya snap gambar anak buah kesayangan

si SAKINAH dan si ILHAM yang memang tengah aktif….Jenuh jugak nak melayan karenah

diorang nie…..Akan tetapi gelagat diorang pastinya akan buat kita geli hati…. icon wink Selamat Hari Lahir Hisyamudin Fadzil a.k.a SHAKIDDO.COM

15142 1267929544298 405725 n Selamat Hari Lahir Hisyamudin Fadzil a.k.a SHAKIDDO.COM

Akhir kata semoga kami adik beradik akan terus sukses dalam bidang blogging

( sebab itu topik feveret tiap kali berjumpa ) dan diberikan kemudahan hidup dan

di alam fana nanti…..

 

p/s : Kurusnya saya time waktu nie….wakakakakaka

147 total views, 1 views today

Selamat Hari Lahir buat DHIYAZ86

8 OCTOBER …..

Adalah hari kelahiran adik perempuan saya …. iaitu Mardhiyyah Fadzil atau

DHIYAZ86 dalam dunia blogging….

a Selamat Hari Lahir buat DHIYAZ86

Actually…. secara jujurnya saya hampir terlupa tarikh birthday adik saya nie…itu pun

secara kebetulan boleh teringat ( secara tak sengaja ) bila chatting dengan adik bongsu

saya mengenai bezday si DHIYAZ nie …. hahahhaha

So sebagai ABANG SULUNG yang MASIH BUJANG DAN TERUNA… terus amik inisiatif

untuk buat majlis makan bersama FAMILI dan kebetulan hari berikutnya adalah hari

ULANGTAHUN PERKAHWINAN MAK AYAH dan bezday husband si DHIYAZ nie….

545500 500313866646258 359798596 n Selamat Hari Lahir buat DHIYAZ86

Seingat saya…my parents kahwin tahun 1979 … dan tak lama lepas tu lahirlah anak

sulung dalam keluarga kami ( saya la tue )….. ngeh3x…

548055 500314036646241 1473082696 n Selamat Hari Lahir buat DHIYAZ86

Alhamdulillah…

My parents … terutama mak saya memang suka sangat kalau ada majlis makan-makan

yang boleh mengumpulkan kami adik beradik nie….Begitu jugaklah dengan saya sebab

ianya mengeratkan silaturahim antara ahli keluarga dan antara secara tidak langsung

ANAK SEDARA dapat kenal dan tahu UNCLE dia nie…. hehehehe

552639 500314119979566 1235055224 n Selamat Hari Lahir buat DHIYAZ86

Di sebalik kami amik gambar dengan kamera masing-masing… mak saya pun turut rasa

teruja nak amik gambar anak , menantu dan cucu guna telefon bimbit yang baru beli

sebulan yang lalu…. tersenyum sendiri bila tengok gelagatnya…

543304 500313556646289 1686176319 n Selamat Hari Lahir buat DHIYAZ86

Bagi peminat dan pembaca tegar blog TOP SALES CONSULTANT UNIFI - sudah pasti

tahu gambar di atas adalah anak beliau si ILHAM yang kini tengah rajin training untuk acara

JALAN / LARI tanpa henti…. memang sangat aktif budak kecik nie…..

150166 500313433312968 111972085 n Selamat Hari Lahir buat DHIYAZ86

Dan yang nie anak perempuan DHIYAZ – SAKINAH yang belum lagi aktif sangat dan

mungkin sebab dia masih kenyang la kan….Apapun semoga DHIYAZ sekeluarga akan

lebih murah rezeki dan diberikan kemudahan untuk menghadapi kehidupan yang

mendatang….

 

p/s : Kalau anda pembaca setia blog nie…. bila tarikh lahir saya ?

 

 

150 total views, 2 views today

Selamat Hari Lahir Mardhiyyah Fadzil ( DHIYAZ86 )




Rupa-rupanya….

Hari ini adalah ulangtahun kelahiran ke 25 adik perempuan saya yang juga seorang

blogger – Mardhiyyah Fadzil ( DHIYAZ86 ) .Dia nie adalah salah seorang dari dua adik

perempuan saya dan DADDY MAMIL GOLD .Seorang lagi adik perempuan saya iaitu

blogger BUDAK PUNCAK ALAM tapi bezday dia dah lepas dah…..

cookiecakes Selamat Hari Lahir Mardhiyyah Fadzil ( DHIYAZ86 )

Disebabkan hari ni kerja Abang just belanja kek OREO nie kat post entry blog je la

yea….tak kisah kan…..hehehehehe

 Selamat Hari Lahir Mardhiyyah Fadzil ( DHIYAZ86 )
Bersama anak perempuannya – Nur Sakinah

Dan sedikit ucapan ringkas abang sulung nie :-

SEMOGA KEHIDUPAN KITA ADIK BERADIK akan dipermudahkan segala urusan dan

hubungan kita semua akan bertambah mesra , erat dan happy selalu….

 

p/s : Kami adik beradik jarang celebrate sangat bezday nie….huhuhu

241 total views, 1 views today

Selamat Hari Lahir To Y.O.U




Hari ini tanggal 23 NOVEMBER adalah tarikh hari kelahiran seseorang yang

amat bermakna dalam kehidupan remaja saya.Banyak perkara dan kejadian

yang telah berlaku menjadikan pengalaman sebagai UNIVERSITI yang terbaik

dalam menempuh hari-hari mendatang…..

Hanya sekadar membuat ucapan hari jadi di ALAM MAYA dan menghidangkan

kek yang lazat di blog nie…. So pilih la yea mana yang nampak sedap…. hehehehe

Kek1 Selamat Hari Lahir To Y.O.U

Kek2 Selamat Hari Lahir To Y.O.U


Kek3 Selamat Hari Lahir To Y.O.U

Kek4 Selamat Hari Lahir To Y.O.U


Kek5 Selamat Hari Lahir To Y.O.U



Kek7 Selamat Hari Lahir To Y.O.U


Kek8 Selamat Hari Lahir To Y.O.U


Kek9 Selamat Hari Lahir To Y.O.U

Kek11 Selamat Hari Lahir To Y.O.U

Kek12 Selamat Hari Lahir To Y.O.U

Kek13 Selamat Hari Lahir To Y.O.U

Nampak MENARIK bukan…..? Pada ANDA yang mana satu kek yang SEDAP ?

p/s : Anyway …. Selamat Hari Lahir to you – S.A.Y.A.N.G

125 total views, no views today

Contest : Ucapan Harijadi Paling Kreatif

Seperti yang kita sedia maklum ….

Sekarang nie sememangnya ramai antara kita dari budak sekolah hingga ke suri rumah mulai mempunyai akaun FACEBOOK (FB ).Malah dengan kehadiran facebook ini menjadikan ianya antara laman web sosial yang terkenal dan terhangat di pasaran.

Ia menjadi salah satu medium untuk menambahkan kenalan baru dan dan mungkin untuk mencari jodoh pasangan hidup.Dan telah terbukti banyak kes JEJAK KASIH melalui FACEBOOK ini.

Begitulah juga dengan diri saya…Maka dengan ini bersempena  hari kePUTERAAN saya yang akan tiba pada 15 OGOS nanti…. saya melancarkan contest UCAPAN HARI KELAHIRAN PALING KREATIF.

Okeyla…..Serba sedikit syarat2xnya :-

- Tinggalkan ucapan KREATIF anda di bahagian komen

- Anda boleh hantar seberapa banyak penyertaan

- Pastikan anda sebarkan info mengenai contest dengan menyertakan LINK blog ini >>> http://hazmanfadzil.com .

- Contoh : ‘ Jom join contest di blog hazman ( www.hazmanfadzil.com ) atau DAPAT WANG dengan UCAPAN.

- Hanya peserta yang membuat post atau entri khas mengenai contest ini akan dikira sah penyertaannya.Anda boleh update di :

BLOG,FACEBOOK,MYSPACE,FRIENDSTER,YM dan yang sewaktu dengannya

- Pernyertaan bermula hari ini 10/8/2009 hingga pukul 11 malam 13/8/1980

- Yang penting segala keputusan contest ini adalah MUKTAMAD , sebarang aduan dan complain tidak akan diLAYAN

Hmmm…. cukup la rasa dengan syarat-syaratnya…..kini hadiah yang saya tawarkan :

HADIAH PERTAMA : RM50

HADIAH KEDUA : RM30

HADIAH KETIGA : RM10

2X HADIAH SAGUHATI : RM5

So aper tunggu lagi….

Mulakan hantar penyertaan anda SEKARANG !!!

201 total views, 1 views today