Persembahan MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 – Minggu 1 HAMBAR

550241 412080278864680 1618425432 n Persembahan MAHARAJA LAWAK MEGA 2012   Minggu 1 HAMBAR

Malam semalam….

Terbaca di facebook di mana kita boleh tonton MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 secara

online di youtube LIVE ala-ala macam time siaran langsung terjunan angkasa lepas yang

RED BULL buat tempohari…..Suatu cubaan yang baik bagi saya walaupun kekadang tu

macam ada tersangkut jee….

305651 412127305526644 1369785979 n Persembahan MAHARAJA LAWAK MEGA 2012   Minggu 1 HAMBAR

Mengenai pembukaan MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 dengan nyanyian oleh

AC MIZAL macam tak sempurna sebab hanya nyanyi sebahagian je lagu….

( Eden suko lagu APA KONO EH JANG – version remixxx ) nie

188519 412130412193000 1225895972 n Persembahan MAHARAJA LAWAK MEGA 2012   Minggu 1 HAMBAR

Juri MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 - Lisa Surihani yang buat saya teringat akan filem

ISTANBUL AKU DATANG dan selebriti / pengacara hebat singapura NAJIB ALI yang

nampak amat kritis apabila memberikan komen…..cuba memahami setiap karekter

pelawak ( Baru perasan tahun ni takde pelawak SINGAPURA ) kannnn…..

Untuk minggu pertama ini saya yakin dan pasti rata-rata ramai yang bersetuju bahawa

ianya agak hambar oleh kerana persembahan pelawak MAHARAJA LAWAK MEGA 2012

ini tidak langsung sampai taraf sebenar ( antara teguran oleh NAJIB ALI ) juga……

So….

Inilah pelawak pilihan saya :-

68345 412144715524903 765584440 n Persembahan MAHARAJA LAWAK MEGA 2012   Minggu 1 HAMBAR

Kumpulan SaBun – gabungan Sathiya dan Abon yang penonton sudah tahu mesti ada

pantun

602597 412175242188517 1400497314 n Persembahan MAHARAJA LAWAK MEGA 2012   Minggu 1 HAMBAR

Kumpulan Jambu – Gaya Yus dan Taukeh yang mengekalkan trademark diorang MUKA

LEGEND tapi hati CUTE….

305911 412169632189078 1266677093 n Persembahan MAHARAJA LAWAK MEGA 2012   Minggu 1 HAMBAR

Kumpulan BoBoi :- Kini menampilkan BOBOI NGE ( telinga ) sebagai adik baru diorang

dalam famili….idea yang baik cuma pasti salah seorang akan agak tenggelam dalam

kumpulan ini….

558780 412154828857225 1868207447 n Persembahan MAHARAJA LAWAK MEGA 2012   Minggu 1 HAMBAR

Kumpulan JOZAN – Antara peserta MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 kesukaan ramai……

Pasti mencuit hati kita dengan gelagat diorang nie….Gelak Besar saya dengar lawak

diorang semalam nie…..

 

p/s : Siapa pulak pelawak pilihan anda ?

294 total views, 2 views today