Springy Noodle With Tempura Prawn – NOODLE STATION MIDVALLEY




Semalam …

Sehari suntuk saya berada di MID VALLEY – movie marathon punya pasal la

kan…..selepas selesai tayangan filem kedua saya pun mencari-cari kedai

makan yang menarik….

Mula-mula ingatkan nak makan di food court jee…tapi macam takde naluri

untuk lepak makan kat situ….Then A.Y.A.N.G saya telah suggestkan makan

kat NOODLE STATION …..

DSC 1617 Springy Noodle With Tempura Prawn   NOODLE STATION MIDVALLEY

Actually inilah kali pertama saya singgah makan kat noodle station nie….bukan takde

niat nak mencuba…..cuma bila nak terjah je mesti tak ramai sangat pelanggan yang

makan….secara tak langsung membuatkan saya fikir ianya tak berapa sedap ….cepat

sangat buat kesimpulan kan….

DSC 1627 Springy Noodle With Tempura Prawn   NOODLE STATION MIDVALLEY

Nampak cantik jugak kan lampu nie…..saya perasan ade pelanggan lain senyum je

bila saya amik gambar lampu nie…. ( kelakar ke …. ? )

DSC 1616 Springy Noodle With Tempura Prawn   NOODLE STATION MIDVALLEY

Ais lemon tea yang sampai terlebih dahulu sebelum mee yang saya order….

DSC 1619 Springy Noodle With Tempura Prawn   NOODLE STATION MIDVALLEY

Tak sampai sepuluh minit rasanya SPRINGY NOODLE WITH TEMPURA PRAWN yang

saya order pun sampai….Sekali imbas mata saya tengok dah gaya MEE KOLOK nie….

dan ianya datangkan dengan sup…..terus saya curah ke mangkuk tue….gaulkan dengan

mee tu…..

Rasanya memang sedap dan betul-betul mengingatkan saya dengan pengalaman

makan MEE KOLOK KUCHING…..so yummy…..

DSC 1622 Springy Noodle With Tempura Prawn   NOODLE STATION MIDVALLEY

Tiga keping wantan sebagai penyedap ‘mee noodle station’ nie….

DSC 1620 Springy Noodle With Tempura Prawn   NOODLE STATION MIDVALLEY

Udang tempura sebanyak EMPAT EKOR memang enak sungguh…kena pulak saya

memang lapar time tue….lagi berselera la saya makan….

DSC 1625 Springy Noodle With Tempura Prawn   NOODLE STATION MIDVALLEY

Sesungguhnya set ‘mee noodle station’ nie telah memberikan alternatif kepada saya

yang sering tercari-cari MEE KOLOK di merata kedai makan di lembah kelang…. Lepas

nie boleh la mintak blogger kesayangan TGV CINEMAS belanja saya makan mee nie..

156 total views, 1 views today