NUFFNANG kini di CHINA !!!




Semalam semasa saya blogwalking saya dapati saya ada DUA TIGA blog yang

update GAMBAR KONTROVERSI saya di malam DIGI PIMP MY MUSIC

PARTY tempohari.

Sememangnya ianya sudah dijangka…. maklumlah pose gambar tue memang

agak daring dari mata kasar.Mungkin ada yang dah tengok kan…. anyway

akan update jugak gambar tu kat blog nie nanti…..

Tapi untuk untuk post kali ini saya ini mengucapkan tahniah kepada team

NUFFNANG kerana telah berjaya melebarkan empayarnya ke CHINA yang

kebetulan sedang menjadi tuan rumah SUKAN ASIA 2010 -Guangzhou.

Nuffnang CHINA 300x187 NUFFNANG kini di CHINA !!!

Yeah…. anak panah menunjukkan link ke NUFFNANG CHINA

Nuffnang CHINA homepage 300x187 NUFFNANG kini di CHINA !!!

Homepage NUFFNANG CHINA

Sesungguhnya ianya merupakan suatu tindakan yang amat bijak dengan

memasuki pasaran di NEGARA TEMBOK BESAR CHINA itu…. Potensi yang

amat meluas di sana….termasuklah pengiklanan melalui internet….

Semoga team NUFFNANG akan lebih sukses dan berjaya di hari-hari

mendatang……Yosh !!!

p/s: Saya teringin nak holiday kat CHINA lagi….. icon smile NUFFNANG kini di CHINA !!!

131 total views, no views today